Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Σχόλια για την νίκη της Lena


Ας σταματησουμε επιτελους να ειμαστε τοσο μικροι σαν ανθρωποι και να κατακρινουμε τους Γερμανους για ολα.Η μουσικη δεν ειναι πολιτικη.Το τραγουδι βγηκε πρωτο και με διαφορα.Ητανε προτωτυπο σαν μουσικη.Ποιο πρωτοτυπο απο κατι Ρουβαδων και Βισσιδων που πεφτανε στο πατωμα και χτυπιοντουσαν σαν ψαρια.Εχουμε φτασει σε...


βαθμο οπου οταν ενας ψηφισει χωρις πολιτικες σκοπιμοτιτες,θεωειτε ανθεληννας.Ας σταματησουμε να δημιουργουμε ολη την ωρα εχθρους.Ας σταματησουμε να πεφτουμε τοσο χαμηλα σαν λαος.

-------------------------------

Μήπως πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι η νίκη της Lena σημαίνει ότι τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν είσαι σεμνός,καλός αν έχεις σωματοφύλακες(όπως η Lena) η όχι.Καιρός να καταλάβουμε ότι δεν νοιάζει το κοινό τι είσαι,αλλα τι κανεις πάνω στην σκηνή αυτά τα τρία λεπτά...τους αρέσεις σε ψηφίζουν..απλά τα πράγματα..και επειδή ακούσαμε πολλά υπονοούμενα για χορηγούς και κοιλιακούς,το ότι ο Αλκαίος ήταν άτυχος όπως και οι επόμενοι που θα πάνε δεν σημαίνει,ότι ακυρώνουμε τους ανθρώπους όπως η Ελενα και ο Σάκης που με τις νίκες τους και τους παρα πόλους βαθμούς που μάζεψαν έκαναν την Eurovision αυτό που είναι σήμερα στην Ελλάδα,έστω και αν αυτοι είχαν promo tour και χορηγούς!Γιατί κανένας δεν θα ασχολούταν τόσο αναλυτικά σήμερα αν δεν είχαν πάει αυτοί οι δυο!

-------------------------------

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουμε βγαλει τοσο μισος για την χθεσινη επιτυχια της κοπελιτσας απο τη Γερμανια. αλλος βγαινει και λεει οτι χαιρετουσαν ναζιστικα αλλος οτι γδυθηκε για να κερδισει το διαγωνισμο. ειμαστε σοβαροι; ηταν ενα ωραιο σοβαρο τραγουδακι χωρις καραγκιοζιλικια με ταμπουρλα και α ου οπως το δικο μας και κερδισε. δηλαδη τι επρεπε να κανει να χτυπιεται πανω στη σκηνη και να ξεφτιλιζεται;γιατι αυτο θελουν καποιοι μαλλον.

Share on Facebook