Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

"Αποκλεισμός στον απoκλεισμό του Ισραήλ!"


"Επιτέλους να αποκλείσουμε και εμείς τους Ισραηλινούς που γράφουν όλον τον κόσμο και σκοτώνουν τους εθελοντές. Δεν τους θέλουμε να έχουν σχέση με την Ευρωπαική...



Ένωση. Αφού δεν τους θέλουν οι γείτονές τους πόσο μάλλον εμείς.

Να αποκλεισθούν από όλες τις αθλητικές και πολιτισμικές διοργανώσεις της Ευρώπης ΑΜΕΣΑ!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..Π.Χ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
- ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧ@@@Α ΝΑ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"Η μόνη αντίδραση από πλευράς των πολιτών απέναντι στο δολοφονικό κράτος του Ισραήλ είναι το απόλυτο μποϋκοτάζ των Ισραηλινών προϊόντων όπου και όποτε τα βρίσκουν. Εγώ το κάνω εδώ και καιρό λόγω των προηγηθέντων γεγονότων στην Γάζα.
μετά τιμής."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"Αυτοί οι ακτιβιστές πρέπει να είναι πολύ πόντιοι...
Δεν πας ρε παιδιά να χτυπήσεις με καδρόνια, κάποιον που είναι οπλισμένος σαν αστακός
και ιδίως όταν γνωρίζει ότι αυτός ο κάποιος την έχει ψωνισμένη!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω, τη θέλανε να αποδείξουν?
Και τι σόι ανθρωπιστική βοήθεια ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στα άγρια χαράματα????"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Μάλλον ζείς στον κόσμο σου.Αν δεν κατάλαβες οι ισραηλινοι, που γουστάρεις τόσο, επιτέθηκαν σε πλοία που βρίσκονταν εθελοντές που πήγαιναν να δώσουν βοήθεια στην Παλαιστίνη.Και τώρα πραγματικά φαίνεται ο τρόπος που σκέφτεσαι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου γιατί δεν σημαινει κάτι για εσένα, παρ'ότι εθνικιστης, το γεγονός ότι βρίσκονταν και Έλληνες πάνω στο πλοίο.Ίσα ίσα που θαυμάζεις αυτούς που, κατα την γνώμη μου, εντελώς τυχαια δεν σκότωσαν και Έλληνες.Θα ήταν Î! �αλό για εσένα να ανοίξεις μερικά βιβλία και να μάθεις τι γίνεται γύρω σου και να μην αναλώνεσαι μόνο στο πότε θα βρεις ευκαιρία να πεις την ρηχή αποψή σου μόνο και μόνο για να προκαλέσεις, γιατί ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι με την ηλιθιότητα σου προκαλείς.Θα σου πρότεινα για αρχή ενα βιβλίο που εχουμε ανοιξει όλοι, στα παιδικά μας χρόνια.. Λέγεται εγκυκλοπαίδεια."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"ΕΛΕΟΣ!ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΟΣΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΤΟ ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΧΑΛΙΝΑΓΟΓΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΤΟ ΕΘΝΟΣ;ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ!Î! �ΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ,ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.,ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ;ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΝΟ;ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook