Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

"Δαλoύκαs-OΦΗ=4-4"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------
"Αγαπητέ τροκτικέ.. Δεν εχω κανενα αλλο τρόπο να δηναμώσω τη φωνή μου...
απο το να σου στείλω ενα μήνυμα με την ελπίδα να το δημοσιεύσεις !! Την προηγουμενη κυριακη η πολη μας σε μια πολυ δυσκολη κατασταση που βιωνει ολοκληρη η χωρα αποφασισε να δωσει 10-15 κ 20Ε(τιμες εισητηριων) για να παει να στηριξει την ανεξαρτητη πλεον ομαδα μας απο την οικογενεια βαρδινογιαννη στο παιχνιδι με τον πανσερραικο..

Διαιτητης της συναντησης ο κυριος Καλοπουλος. Αυτο που εκανε ο συγκεκριμενος κυριος σε ενα γηπεδο με 9.000 κοσμο ηταν πεντακαθαρη πλοκληση στον κοσμο που εδωσε τα χρηματα του κοροϊδευοντας τον μεσα στα μουτρα του.. Απαγορευσε απο τους παιχτες του ΟΦΗ να αλλαζουν πανω απο 3-4 πασες χρησιμοποιωντας κανονισμους της φαντασιας του γιατι 1-2 φορες που το εκαναν στο πρωτο ημιχρονο εκαναν συμαντικες ευκαιριες..

Παρολο την ακρως προκλητικη συμπεριφορα του δεν εγιναν εκτεταμενα επεισοδια περα απο μερικα καπνογονα που επεσαν μεσα στο γηπεδο μετα τη ληξη.. Πηγαμε λοιπον σημερα να δουμε τον αγωνα εθνικος-ΟΦΗ με την σκεψη πως δεν υπαρχει μεγαλυτερο κακο για να κανουν στην ομοδα και οτι κι αν γινοταν θα βλεπαμε κατι καλυτερο.. επισυναπτω μερικα απο τα στυγμιοτυπα του αγωνα.. http://http://www.youtube.com/watch?v=HG8adR1tVeo Επισης ντροπη και στους φιλαθλους των μεγαλων ομαδων που εθελοτυφλουν αρκει να ειναι πρωτοι σε ενα τετοιο πρωταθλημα....

Σκορ 4-4 με 2 προκλητικα ανυπαρκτα πεναλτι υπερ του εθνικου... Ερχομαι αηδιασμενος στο σπιτι απο το αισχος που ειδα να κανει σημερα ο κ.Δαλουκας (προταθηκε ως απο τους καλυτερους της ελλαδας απο καποιους και εγινε και διεθνης) και ανοιγοντας την τηλεοραση ακουω απο ενα τοπικο σταθμο οτι η super league εβγαλε ανακοινωση αντιθετη στον νομο οτι για την μη συμετοχη του ηρακλη στην πρωτη κατηγορια θα αναπληρωθει η κενη θεση απο ομαδα της πρωτης εθνικης που θα επεφτε και οχι της δευτης που θα ανεβαινε , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ετσι απλα και τοσο προκλητικα..

Εισαστε ολοι σας αισχροι και για μενα πιο αισχροι απο ολους οι δημοσιογραφοι... Η δουλεια τους ειναι να πληροφορουν τον κοσμο και να μεταφερουν το συναισθημα του λαου και οχι να ειναι πιο σιχαμεροι απο ολους τους κλεφτες και απατεωνες αυτου του τοπου γιατι συντελουν και εκμεταλευονται την ηθικη , ψυχικη και οικονομικη καταστροφη ενος ολοκληρου εθνους..Αν ησασταν εσεις ενταξει θα ειχατε φροντισει να μας ενημερωσετε εγκαιρα(μονο σε ορισμενα περιφερειακα καναλια ακουγονται ορισμενες αληθειες που θαβονται και σταματανε εκει).... Ειλικρινα ντροπη σε ολους οσους εχετε εστω και την παραμικρη εξουσια σε αυτο τον τοπο.. Ειστε πραγματικα , απιστευτα ανηθικοι... ΦΤΟΥ ΣΑΣ κυριοι.. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.....!!


Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι η οργη ειναι τοσο μεγαλη που οταν ξεσπασει θα καουν πολλα χλωρα μαζι με τα ξερα... Και αυτο θα γινει για να σιγουρευτουμε οτι ολα τα ξερα καηκαν... ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????????????????????? ???????"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook