Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

10.000 κόσμος στο συλλαλητήριο!


Περισσότερο από επτά χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης (1/6) το Ιβανώφειο κι ακόμη περισσότερο στη συνέχεια τους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Όσοι περίμεναν ότι το συλλαλητήριο των οπαδών του Ηρακλή για...



...τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, θα ήταν μαζικότατο, επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω.

Τουλάχιστον επτά χιλιάδες φίλοι των «κυανόλευκων» κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης (1/6) το Ιβανώφειο, την ίδια στιγμή που αρκετοί ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν τρόπο να μπουν στο γήπεδο και έμειναν έξω.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο κόσμος που ξεκίνησε αμέσως μετά την πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξεπερνούσε κατά πολύ τις δέκα χιλιάδες.

Ανάμεσά τους αθλητές και παράγοντες απ’ όλα τα αθλήματα του «Γηραιού», όπως ο Κατσαμπής, η Κελεσίδου, ο Φανάρας και ο Κακιούσης, ενώ το κεντρικό σύνθημα του κόσμου ήταν το «η πόλη θα καεί, αν ρίξετε τον Ηρακλή».

Σε δηλώσεις του, μάλιστα, ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Τάκης έδειξε να συμπλέει με την άποψη που εξέφρασε νωρίτερα ο Αντώνης Ρέμος περί προσφυγής στην πολιτική δικαιοσύνη.

«Ό,τι και να κάνουν, ο Ηρακλής του χρόνου θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Είναι μία δοκιμασία», είπε και πρόσθεσε: «Ακολουθεί μία πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Από αύριο κιόλας θα ζητήσουμε εισαγγελική παρέμβαση να κατασχεθούν όλοι οι φάκελοι που κατέθεσαν στη Σούπερ Λίγκα ώστε με ανοικτά πλέον χαρτιά να δούμε τι κατέθεσε κάθε ομάδα και πώς κάποιες άλλες ομάδες πήραν πιστοποιητικό».

http://www.sentragoal.gr

Share on Facebook