Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

11 πράγματα που παρατηρήσαμε στο Dancing


Η κριτική επιτροπή «έκρινε» την Γκαλένα Βελίκοβα και πραγματικά την αποθέωσαν –όχι ότι δεν της άξιζε- όμως μια επαγγελματίας χορεύτρια που χορεύει με τον παρτενέρ της...





είναι λογικό να χορεύει κλάσεις ανώτερα από μία ερασιτέχνη που δεν μαθαίνει τώρα μόνο τη χορογραφία αλλά και την τεχνική της ορχηστρικής

-Για ακόμη μία φορά τα ζευγάρια επέλεξαν ελληνικά τραγούδια στην πρώτη τους χορογραφία.

-Στο στούντιο απόψε δεν ήταν μόνο ο σύζυγος και η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα αλλά και ο αδερφός, η αδερφή και η μητέρα της Έρρικας Πρεζεράκου.

-Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Ηλίας χόρεψαν πολύ κεφάτα. Για πρώτη φορά η Ευγενία Μανωλίδου πέρασε μέσα από τη χορογραφία την ξενοιασιά του Καλοκαιριού και ήταν απόλυτα λυμένη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ελλείψεις στην τεχνική που ήταν άψογη.

-Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματικά λιμπίστηκε το παγωτό που της έδωσε η Έρρικα Πρεζεράκου και δεν δίστασε να δοκιμάσει αφού δεν κρατιόταν, μέχρι που της το πήραν κυριολεκτικά από τα χέρια. Επίσης απόψε ήταν απολαυστική στην παρουσίαση αφού άφησε τους τύπους και λύθηκε κατά κάποιον τρόπο.

-Αυτή τη φορά η Ματθίλδη στο τρέιλερ που ετοίμασε και προβλήθηκε πριν από τη χορογραφία μεταμφιέστηκε από Μάικλ Τζάκσον, μέχρι Άντζελα Δημητρίου και Σπύρος Ρέβης.

-Η Ευγενία Μανωλίδου ήταν σε μεγάλα κέφια απόψε και μάλιστα κάποια στιγμή είπε προς τη Ματθίλδη Μαγγίρα στα παρασκήνια: «Μπράβο, παιδιά, μην ακούτε τίποτα!» ενώ η δεύτερη απέφυγε έντεχνα να της απαντήσει.

-Πολύ αποκαλυπτική η δεύτερη εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου αφού η στολή άφηνε να φανούν οι σέξι πλευρές της ενώ και η χορογραφία είχε αρκετά ερωτικά στοιχεία.

-Στο δεύτερο χορό έπεσαν μόνο δεκάρια από την κριτική επιτροπή σε όλα τα ζευγάρια.

-Η Ευγενία λίγο πριν από το τέλος δεν… άντεξε και μας μίλησε… για τον εαυτό της, την οικογένειά της, τις προσπάθειές της για να χορέψει τόσο καλά και μπλα μπλα μπλα… Μετά πήρε το λόγο ο Ηλίας και μας μίλησε για τις… θυσίες της Ευγενίας!!!

-Η Ευγενία αντιμετώπισε με ψυχραιμία την αποχώρησή της και μίλησε για την εμπειρία της στο σόου ενώ μίλησε και για τον παρτενέρ της Ηλία Λαδά που νιώθει πολύ ευτυχισμένη που ήταν μαθήτριά του και ότι στενοχωρήθηκε που δεν έφτασαν με τον Ηλία στο τέλος του σόου αλλά η ίδια υπερέβαλε εαυτόν. Πάντως αποχαιρέτισε πολύ πρόσχαρα τις άλλες δύο κυρίες που διεκδικούν την πρωτιά.
http://www.noumerologio.com/2010/06/11-dancing.html#more

Share on Facebook