Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ιταλικό δημοσίευμα: «Η Μάντσεστερ Γ. δίνει 12 εκ. για Νίνη»


H ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ

Για πολλοστή φορά, τα ξένα ΜΜΕ αναμειγνύουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σωτήρη Νίνη, αποκαλύπτοντας πρόθεση των «κόκκινων διαβόλων» να ξοδέψουν πολλά για τον παίκτη του Παναθηναϊκού...



...Η ιστοσελίδα «forzaroma» κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον Χιλιανό Αλέξις Σάντσεζ, τον παίκτη της Ουντινέζε τον οποίο διεκδικούν και οι «τζιαλορόσι» αλλά ο ίδιος προτιμά να ζήσει την εμπειρία της «Πρέμιερ Λιγκ».

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για την μάχη των δύο συλλόγων για έναν άλλο ποδοσφαιριστή, τον Σωτήρη Νίνη του Παναθηναϊκού. Οι Ιταλοί επικαλούνται φήμες από την Αγγλία σύμφωνα με τις οποίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους» για να κάνει δικό της τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό είναι ενήμεροι εδώ και καιρό πως οι δύο ομάδες παρακολουθούν τον νεαρό μεσοεπιθετικό, αλλά δεν σταματούν να λένε πως δεν έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από καμία ομάδα για τον Νίνη, άρα δεν ασχολούνται με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα μίντια.

http://www.sportdog.gr






Share on Facebook