Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Στις 19:00 το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού


Στις 7 το απόγευμα πραγματοποιείται στην πλατεία Κλαυθμώνος το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου...



Οι τελικές ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό «κλειδώνουν» μετά τη συνάντηση του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου με τους εκπροσώπους της τρόικας την Τετάρτη.

Πορεία προς το υπουργείο Εργασίας διαδηλώνοντας κατά του νέου ασφαλιστικού, προγραμματίζουν την Πέμπτη και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στους μισθούς και τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, οι εργαζόμενοι έχουν επίσης εξαγγείλει πεντάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης.

Σημερα Τετάρτη ακινητοποιημένοι παραμένουν οι συρμοί του Μετρό λόγω της 24ωρη απεργίας των εεργαζομένων, σε ένδειξη συμπαράστασης στους περίπου 285 συναδέλφους τους συμβασιούχους των οποίωνι έληξε η σύμβασή τους. Με βάση το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, η σύμβασή τους δεν πρέπει να ανανεωθεί καθώς προσελήφθησαν παράνομα κατά την προεκλογική περίοδο.



Share on Facebook