Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"ΜΙΖΕΣ 2.000.000.000 δρχ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ"


"Εδώ και 10 χρόνια συνεχίζεται η ανάκριση για το μεγάλο φαγοπότι στην αγορά του Οικοπέδου των ΕΛΤΑ,στο Κρυονέρι Αγ. Στέφανος Αττ..
Ο Φάκελλος ξανάνοιξε, αλλά τι θα γίνει τελικά μια ζωή θα το ψάχνει ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, παρόλο που έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον ΠΟΚ , έξι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, αυτός λύνει και δένει και με την Νέα Διοίκηση και με την ΠΟΣΤ στα ΕΛΤΑ, προωθεί τους Ανθρώπους του σε καίριες θέσεις και παίρνει θέσει εξαγοράς των ΕΛΤΑ, για λογαριασμό του ΟΜΙΛΟΥ.
Κατάντια για το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και την Νέα Σοσιαλιστρική Διοίκηση στα ΕΛΤΑ, αλλά τι να κάνουν τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ αφού ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΟΣΤ είχε εξαγοραστεί από τον ΠΟΚ, ως Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης Διεθνών Σχέσεων, άκου τίτλο ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ, στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης των ΕΛΤΑ και εξακολουθεί να το παίζει Εκπρόσωπος των Εργαζόμενων στο ΔΣ του ΕΛΤΑ, αλλά τώρα που θα πάει στον Εισαγγελέα η Σύμβασή του και αυτά που έτρωγε να δούμε ποιους θα εκβιάζει με τα Ταμεία της ΓΣΕΕ.
Υπόψη, κάποιοι μιλάνε για μίζες 2.000.000.000 δρχ, που μοιράστηκαν σε κόττερο, όπου ήταν ο Κοντός ,ο Ψηλός, ο ΠΟΚ, ο Πονηρός Στρατηγός και ο Ιδιοκτήτης του Οικοπέδου . Ο Χρηστάρας τα ξέρει, όπως και η Αριστέα.
Η ΝΈΑ Διοίκηση των ΕΛΤΑ , το νέο φρούτο ο ΓΓ των Eπικοινωνιών και ο αρμόδιος Υφυπουργός τι πράττουν η μάλλον προσπαθούν να τα κουκουλώσουν ??????
Πρόεδρε πάρε το φραγγέλιο πριν είναι αργά
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------
"ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΛΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΑ .........ΛΙΖΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ......ΧΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΥΥΥΜΕΝΕ
ΑΝ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΧΑΜΕΝΕ Ε ΧΑΜΕΝΕ "
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook