Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ποιο ΔΝΤ ...η ΓΣΕΕ από το 2004 εφαρμόζει απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις ....


ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ Νομο! Τον 2112 του 1920!

ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΎΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ !

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΑΓΩΓΉ ( ΕΡΓΟΔΌΤΗΣ Η ΓΣΕΕ )ΚΑΤΈΘΕΣΕ ΑΝΤΑΓΩΓΉ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΊ ΩΣ ΕΡΓΟΔΌΤΗΣ ΕΠΕΙΔΉ Ο ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΈΦΥΓΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΆ ΕΚΒΙΆΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΚΤΆ …ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΏΚΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΌ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ !


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ ( ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΏΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ >>ΟΠΩΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ,ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΌΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΣΗ ΜΟΥ ΖΉΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΛΎΣΗ …ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΆΛΛΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΏΝΕΙ ΗΘΙΚΆ….και εργασιακά …ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΎΝ ΝΟΜΌ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΆΤΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΙΨΙΆΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΎ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΆΔΑσ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΝ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ….ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ….ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ …ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ …

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ >>ΟΛΗ Η ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ
H ΓΣΕΕ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΓΩΓΗ 100.000 ΕΥΡΩ

…ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ενημερωθείτε για τη ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και καταχρηστική απoλυσή μου από την εργοδοσία της ΓΣΕΕ. Υπεξαιρώντας την αποζημίωση μου τα ασφαλιστικά και άλλα Δικαιώματά μου για εργασία 18 ΧΡΟΝΩΝ ! Με εκβίαζε με ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΓΩΓΗ 100.000 ΕΥΡΩ με ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ επειδή προσέφυγα δικαστικά κατά της ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΟΥ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ οι εργασιακές σχέσεις είναι απλές αστικές συμβάσεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ…!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ … ( ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ) ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ εργαζόμενος 17 χρόνια εκεί ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ – Αν μπορούσαν θα έκαναν το Πεδίο του Άρεως πλατεία Κλαυθμόνος … όταν παίρνουν την εξουσία … απολύουν τους προηγουμένους!!! Για να βολέψουν τις οικογένειες τους !!!

ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

«ΤΟ 1993 ο ΤΟΤΕ Πρόεδρος ΤΗΣ ΓΣΕΕ Χρ Πρωτόπαπας προσλαμβάνει μια υπάλληλο ως γραμματέα του και μάλιστα αυτή φέρεται συγγενείς άλλου κορυφαίου προσώπου του ΠΑΣΟΚ και υπουργού μετά …την εκλογή του ως ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ…ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΜΕΝΗ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ. Το 2004 και λίγους Μήνες πριν απολύσουν εμένα με τον τρόπο που ανέφερα εμφανίζεται στην ΓΣΕΕ …και παίρνει πάλι την θέση της γραμματέας …εμφανίζοντας ότι είχε πάρει άδεια άνευ αποδοχών από την ΓΣΕΕ …για 10 ολόκληρα χρόνια ( ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ) ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ 10 ΕΤΩΝ …»

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ Η ΓΣΕΕ
«ΙΔΟΥ πόσες συνολικά προσλήψεις μελών της οικογένειας του ίδιου της συζύγου του και φιλικών του προσώπων , (τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ γιατί η ΓΣΕΕ απασχολεί συνολικά πάνω από 200 άτομα !!) έχει κάνει ο κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος στη ΓΣΕΕ
1. Την αδερφή της Γυναίκας του από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας την μετέφερε στην ΓΣΕΕ και την έβαλε στο ταμείο της οργάνωσης!
2. Μετά η αδερφή της Γυναίκας του έφερε την Ξαδέρφη της …και μια ακόμα συγγενή της γυναίκας του σε παράρτημα της ΓΣΕΕ ( ΙNE ΓΣΕΕ)
3. Δυο ανίψια του στο ΚΕΠΕΑ !
4. Την Τότε αρραβωνιαστικιά ( μιλάω για την εποχή που εργαζόμουν ακόμα) του γιου του !
5. Το 2002 την κόρη αδελφικού του φίλου, όπως την παρουσίασε, και επιχείρησε να την παρεμβάλει στο Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων … και της ανέθεσε την Ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ την οποία εγώ είχα πρωτοστατήσει να δημιουργηθεί από το 1998 με αποτέλεσμα να είναι από τους πρώτους κοινωνικούς φορείς που είχε παρουσία στο διαδίκτυο . Και ενώ η ιστοσελίδα ήταν κατασκευασμένη από την πλέον έμπειρη τότε εταιρία την ΟΤΕΝΕΤ ανατέθηκε σε κάποιο ιδιώτη δεν ξέρω με ποιες διαδικασίες και με την συνεργασία της φιλικής αυτής πρόσληψης …και βέβαια παρουσιάζει αυτά τα αισθητικά και λειτουργικά χάλια…( κατά την άποψη μου )
6. Το 2004 εμφανίζεται από το πουθενά μια δεύτερη πρόσληψη επίσης κάποιας συνεργάτιδας του από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και παρουσιάζεται ως δήθεν δημοσιογράφος …μου αφαιρείται το γραφείο που είχα δίπλα στον Γραμματέα τύπου για να εγκατασταθεί η εν λόγω συνεργάτιδα …»

ΠΗΓΗ: http://apasxolisi.wordpress.com/2010/06/22/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CE%B7-%CE%B3%CF%83%CE%B5%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-2004-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB/





Share on Facebook