Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σήμερα στις 21:00 «Greek Idol FINAL»


Η σκηνή του talent show θα γεμίσει από μελωδίες που θα μας παρασύρουν σε μια μοναδική γιορτή της μουσικής, ενώ ο υδράργυρος θα ανέβει στα ύψη όταν η Βαλάντω και η Νικόλ δώσουν τη μεγάλη τους μάχη.

Αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, στο πλατό του «Greek Idol» θα βρεθούν και οι 15 υποψήφιοι που γνωρίσαμε στο πρώτο ...
live, αλλά και κάποια νεαρά παιδιά που είδαμε στις οντισιόν και ξεχώρισαν.

Οι εκπλήξεις αυτού του λαμπερού τελικού θα είναι πολλές. Η μεγάλη επιστροφή του Χρήστου στη σκηνή του «Greek Idol».
Το μοναδικό ερωτικό ντουέτο της Αντιγόνης και του Γιώργου που θα συζητηθεί.
Οι εκπλήξεις στη Ρούλα Κορομηλά και την κριτική επιτροπή.
Η ανατρεπτική εμφάνιση της Άντας Λιβιτσάνου με το συγκρότημά της Volt.

Πρωταγωνίστριες όμως της βραδιάς θα είναι η Βαλάντω και η Νικόλ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νέου «Greek Idol». Η μάχη θα είναι σκληρή αλλά και πολύ ξεχωριστή καθώς οι δύο υποψήφιες θα διαγωνιστούν, υπό τη συνοδεία 15μελούς ορχήστρας, σε τραγούδι που έχει γράψει ειδικά για τον μεγάλο τελικό ο Δημήτρης Κοντόπουλος!...


Η Βαλάντω και η Νικόλ θα διαγωνιστούν επίσης στα τραγούδια που ερμήνευσαν καλύτερα, κατά τη διάρκεια όλων των live καθώς και σε ένα τραγούδι δικής τους επιλογής που πιστεύουν ότι θα αναδείξει τη φωνή τους, θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα στο κοινό και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ρούλα Κορομηλά θα βρίσκεται στη σκηνή του «Greek Idol» μαζί με τις υποψήφιες ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κώστας Καπετανίδης, η Μάρω Θεοδωράκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα τις βοηθήσουν να δώσουν την «μάχη» για να γίνουν το νέο, μοναδικό είδωλο που θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία.

Τη βραδιά του μεγάλου τελικού, δυναμικό μελωδικό «παρών» θα δώσει ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης που θα μας ξεσηκώσει με παλιές και νέες επιτυχίες του.

Σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά τον κυρίαρχο ρόλο θα έχουν οι τηλεθεατές μιας και θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν τη φωνή, την ερμηνεία, το χαρακτήρα και την προσωπικότητα που τους άγγιξε περισσότερο και θα αναδείξουν το νέο «Greek Idol». Η νικήτρια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Δισκογραφική Εταιρεία Sony.

Το ταξίδι της αναζήτησης του νέου «Greek Idol» έφτασε στο τέλος του! Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, συντονιστείτε στον ξέφρενο ρυθμό του πιο λαμπερού talent show για να μάθετε ποιό είναι το αστέρι που θα κυριαρχήσει στην ελληνική μουσική σκηνή

http://tvnea.blogspot.com/



Share on Facebook