Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Για να πάρουν μισθό ..350 ευρώ πρέπει να πάνε σε ΙΕΚ και να σκάσουν κάνα τριχίλιαρο!"


"Στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος υπάρχουν εταιρείες που σε σύμβαση με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ,έχουν αναλάβει την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε διάφορες θέσεις του αεροδρομίου.
Κατά την πρόσληψη νεαρών παιδιών (τα περισσότερα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ ) οι εταιρείες ...
σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και το αρμόδιο τμήμα Ασφάλειας Αερολιμένων Δ15 τους εκπαίδευαν για δύο εβδομάδες στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Ταυτόχρονα οι υποψήφιοι εργαζόμενοι έκαναν αίτηση για άδεια εργασίας στην Αστυνομία που αυτή την προωθούσε στο Υπουργείο Εργασίας και μετά από δύο μήνες περίπου έβγαινε η άδεια εργασίας και ακολουθούσε η πρόσληψη.
Το Υπουργείο Εργασίας αποφάσισε ότι πλέον η ΥΠΑ και η Δ15 δεν είναι οι κατάλληλες για να παρέχουν την εκπαίδευση που απαιτείται για να μπορέσει κάποιος να προσληφθεί.
Αλλά ΠΡΟΣΕΞΤΕ !
Πρέπει να υποστούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαίδευση από ΙΕΚ (ναι από ΙΕΚ)!!! Δηλαδή τα νεαρά παιδιά που θα δουλέψουν εποχιακοί με τετράωρη σύμβαση εργασίας και καθαρές αποδοχές 350 ? περίπου, θα πρέπει να γραφτούν σε ΙΕΚ ,να πληρώσουν κανένα τριχίλιαρο ? και χωρίς βέβαια μετά κάποιος να τους εγγυάται την πρόσληψή τους.
Δηλαδή η Δ15 της ΥΠΑ είναι ανάξια να κάνει την εκπαίδευση και είναι άξιο ένα οποιδήποτε ΙΕΚ επ'αμοιβή.
Και να σκεφτείτε ότι οι 300 γελίοι της Βουλής ψήφησαν νόμο γι'αυτό ,εξυπηρετώντας προφανώς τα συμφέροντα κάποιου ιδιοκτήτη ΙΕΚ που μάλλον έχει και έτοιμο το σχετικό τμήμα φοίτησης (απορίας άξιον βέβαια στελεχωμένο από ποίους εκπαιδευτές ) προσδοκώντας στην αφαίμαξη φτωχών παιδιών που προσπαθούν να βρουν μια δουλειά για το αστρονομικό ποσό των 350?.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Share on Facebook