Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία


Tους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Τετάρτη σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές της Κεντρικής και Νότιας ηπειρωτικής χωρας. Κατα τα άλλα λίγες αραιές νεφώσεις θα...


σχηματιστούν στα Κεντρικά και στα Βόρεια ηπειρωτικά οι οποίες στα Βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες θα δώσουν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 4 Beaufort. H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα άνοδο, φτάνοντας και πάλι σε επίπεδα καύσωνα, και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 22- 38 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 23-40 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 23-40 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 24-36 βαθμούς κελσίου.

meteo-news.gr

Share on Facebook