Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η καλύτερη μου δουλειά το "4"


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του "Love radio" , μεταξύ άλλων απάντησε και στην ερώτηση ποιά από τις μέχρι τώρα δουλειές του ξεχωρίζει. Ο ίδιος δήλωσε πως θεωρεί πιο καλή από πολλές απόψεις την τελευταία του σειρά "Τέσσερις" ίσως επειδή είναι και η πιο πρόσφατη.

Ακόμη στην ίδια συνέντευξη, ο αγαπημένος ...
δημιουργός ομολόγησε ότι έχει ερωτευθεί συμπρωταγωνίστρια του στο παρελθόν αλλά ως εκεί, χωρίς φυσικά να πει κάποιο όνομα. Τέλος, ο Χριστόφορος δήλωσε πως θα απέχει από την τηλεόραση για τουλάχιστον ένα χρόνο καθώς θέλει να ξεκουραστεί έπειτα από την επιτυχημένη και απαιτητική σειρά που έριξε αυλαία την περασμένη Δευτέρα και θα ασχοληθεί με το θέατρο από την νέα σεζόν. Όπως είπε, έχει ήδη συζητήσει με τον Λάκη Λαζόπουλο για να εμφανιστεί στο τελευταία μάλλον "Τσαντίρι" και να παίξουν ένα σκετς οι δυο τους από τους "10 μικρούς Μήτσους" και μάλλον θα γίνει, αν και ο ίδιος φοβάται λίγο το τηλεοπτικό live σκετς.

Ανυπομονούμε λοιπόν για το επόμενο χτύπημα (είτε τηλεοπτικό είτε θεατρικό), και φυσικά την συνάντηση κορυφής με τον Λάκη.


http://tvnea.blogspot.com/


Share on Facebook