Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πρόεδρος Μπέσα: "60-40 στον Ολυμπιακό"


Ο πρόεδρος της αλβανικής Μπέσα, Νεχάτ Μπιζντιλί, υποστήριξε πως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δεν θα είναι εύκολη για κάποια από τις δύο ομάδες, ωστόσο έδωσε ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό...



...Πρόεδρος Μπέσα: "60-40 στον Ολυμπιακό"

Ο πρόεδρος της Μπέσα, αντιπάλου του Ολυμπιακού για το Europa League, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «έχρισε» φαβορί των δύο αναμετρήσεων τους «ερυθρόλευκους».

"Ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς συλλόγους της Ευρώπης. Εμείς, αν και αουτσάιντερ, σας εγγυώμαι πως θα δείτε δύο πολύ ανοιχτά παιχνίδια, τόσο στην Αλβανία όσο και στην Ελλάδα. Προσωπικά δίνω πιθανότητες 60-40 στον Ολυμπιακό για να πάρει αυτός της πρόκριση.

Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να έχουμε την συγκεκριμένη κλήρωση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδοθούμε από τώρα, πριν δώσουμε τη μάχη μας. Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και σίγουρα θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη νίκη. Ο αντίπαλος μας έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε αποδείξει πως έχουμε ανέβει επίπεδο, τόσο συλλογικά όσο και με την Εθνική ομάδα", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπέσα στο "NovaΣΠΟΡ FM" και συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο, τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη. Τον κύριο Μαρινάκη, δυστυχώς δεν τον γνωρίζω ακόμα. Έχει σίγουρα ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ σε σύγκριση με εμάς, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Όπως βλέπουμε και στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ομάδες σαν τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία χάνουν από θεωρητικά πιο αδύναμες. Αυτό θα είναι οδηγός για εμάς και με την βοήθεια του Θεού θα κυνηγήσουμε την πρόκριση.

Σίγουρα αν καταφέρουμε και προκριθούμε, θα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στην προεδρία του συλλόγου, έχουμε δώσει πολλές ευρωπαϊκές μάχες και μεταξύ άλλων, έχουμε αποκλείσει αρκετές ισχυρές ομάδες, από τη Σερβία και την Κύπρο αντίστοιχα (Εθνικό Άχνας). Οπότε, η πρόκριση δεν θα είναι καθόλου εύκολη ούτε για τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και για εμάς", υπογράμμισε.

http://redplanet.gr



Share on Facebook