Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

80χρονος πυροβόλησε τον γαμπρό του γιατί πάρκαρε το αυτοκίνητό του δίπλα από το υπνοδωμάτιο του γέροντα


Συνελήφθη λίγο μετά τις 7:30 το πρωί ο 80χρονος στο Σκούλλη της Πάφου, ο οποίος αργά χθες το απόγευμα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο του εναντίον της οικογένειας του, που καθόταν στο μπαλκόνι της οικίας τους...
Ο 80χρονος βγήκε από το περιβόλι στο οποίο κρυβόταν, προσπαθώντας να ξεφύγει. Ο 80χρονος κρατούσε και το κυνηγετικό του όπλο με άγνωστο αριθμό σφαιριδίων και προσπάθησε να διασχίσει το χωρίο μέσα από ρυάκι αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο χωρίο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο 80χρονος παραθόθηκε χωρίς να φέρει αντίσταση και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου για να δώσει κατάθεση.
Από τον χθεσινό πυροβολισμό σφαιρίδια του κυνηγετικού έπληξαν τον γαμπρό του 80χρονου στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα. Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία και σήμερα το πρωί εξήλθε του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 80χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τον τελευταίο καιρό εξέφραζε παράπονα ότι ο 48χρονος γαμπρός του στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από το παράθυρο του δωματίου, με αποτέλεσμα να ενοχλείται από τα καυσαέρια.

http://filoksenos.blogspot.com


Share on Facebook