Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

85εκ. ευρώ για Τόρες!


Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, φέρεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».
Ο νέος πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, θέλει να σκάσει μια βόμβα μεγατόνων « με το καλημέρα» και ο ...
επιθετικός της Λίβερπουλ είναι ο «εκλεκτός»!

Με την απόκτηση του Τόρες, και του Βίγια η Μπαρτσελόνα θα είναι πάνοπλη στην επίθεση, καθώς οι δύο επιθετικοί αγωνίζονται μαζί στην επίθεση της Εθνικής Ισπανίας και συνεργάζονται με εξαιρετικό τρόπο.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως η μόνη ομάδα για την οποία θα γύριζε στην Ισπανία είναι η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν πρόθυμοι αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν την ευκαιρία στον 26χρονο να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.
Πάντως, αν τελικά αποκτηθεί ο Τόρες, αυτό σημαίνει ότι το ταμείο των Καταλανών δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει άλλη μεγάλη μεταγραφή. Έτσι ο διακαής πόθος του Πέπε Γκουρντιόλα, Σεσκ Φαμπρέγας δεν θα αποκτηθεί (τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι).

Όσο για τη Λίβερπουλ, που παραμένει χωρίς προπονητή, μετά την μετακίνηση του Ράφα Μπενίτεθ στην Ίντερ το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα προβάλλει αντίσταση σε μία τέτοια πρόταση. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αποφασίσει να καταθέσει επίσημα την πρόταση, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Τόρες να γίνεται κάτοικος Βαρκελώνης. Ενδιαφέρον για τον Τόρες έχουν δείξει και η Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να έχουν σκοπό να χώσουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.

http://www.theplayer.gr/





Share on Facebook