Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

"Μεγάλες περικοπές μισθών στον Ριζοσπάστη και στον 902"


"Αναβρασμός στον Ριζοσπάστη και στον 902, τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, καθώς ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους ότι θα γίνουν μεγάλες περικοπές...



μισθών, χωρίς όμως αυτές να φαίνονται στα χαρτιά της μισθοδοσίας. Το μνημόνιο φαίνεται ότι είναι ευαγγέλιο για το ΚΚΕ. Είναι υποκρισία να το καταγγέλει. Οι "επαναστάτες" του Περισσού αμαυρώνουν το Κόμμα τους, που στις περισσότερες των περιπτώσεων, ήταν καρδιά και ψυχή των λαϊκών αγώνων που κατακτήθηκαν δικαιώματα. Ελπίζαμε σ'αυτό, αν και δεν είμαι κομμουνιστής. Τώρα μας διαψεύδει με το χειρότερο τρόπο."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Κάποτε την κα.Παπαρήγα την είχαν ρωτήσει "Αφού εσείς ζητάτε κατώτατο βασικό μισθό 1400 ευρώ, γιατί δεν το πράττεται πρώτα στις δικές σας επιχειρήσεις;"
Η απάντηση ήταν:
"Γιατί αυτοί δουλεύουν για το κόμμα"
Ας σκεφτούμε ότι αν ποτέ το ΚΚΕ βγει στην εξουσία, ΟΛΑ θα ανήκουν στο κόμμα."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------


"Η ειδηση αυτη ειναι ψεμα και εντασσεται στο γενικο κλιμα. Οποιος εχει πηγή (που δεν εχει) καλο θα ηταν να την παραθεσει.Αλλιως ειστε γκεμπελισκοι..
Και όσο για αυτον που λεει οτι αμα ερθει το ΚΚΕ στη εξουσια ολα θα ανηκουν στο κομμα , ειναι ασχετος. Ολα θα ανηκουν στο Δημοσιο που θα βρισκεται υπο λαικο ελεγχο."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook