Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη 90χρoνος τέρας


Με τη κατηγορία ότι είχε βιάσει τέσσερα ανήλικα κορίτσια

Στη σύλληψη ενός 90χρονου Αυστραλού, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, προχώρησαν οι αρχές της Ταϊλάνδης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία...
Ο αυστραλός, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου αστυνομικού διευθυντή, Πράουιτ Τσοοσρι, λέγεται Τζόζεφ Κράους Κάρλ, συνελήφθη χθες αλλά αρνείται τις κατηγορίες.

Οι γονείς των τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας από 7 έως 14 ετών, που φέρονται να κακοποιήθηκαν, τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε γλυκίσματα και χρήματα για να δελεάσει τα παιδιά να πάνε στο σπίτι του, όπου, όπως ισχυρίζονται, τα κακοποίησε σεξουαλικά πολλές φορές την...
περίοδο ανάμεσα στον Ιούλιο του 2008 και τον εφετινό Ιούνιο.

Οι γείτονες περιγράφουν τον 90χρονο ως πολύ δραστήριο παρά την ηλικία του οδηγούσε κανονικά το αυτοκίνητό του. Παρ’ όλα αυτά όταν το συνέλαβε η αστυνομία παρίστανε τον αδύναμο και παραπονιόταν για προβλήματα υγείας γι’ αυτό και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα πάντοτε με την αστυνομία, στο σπίτι του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου. Σε κάποιες φωτογραφίες ο 90χρονος ποζάρει γυμνός μαζί με άλλα παιδιά τα οποία η αστυνομία προσπαθεί να αναγνωρίσει για αν μπορέσει να ενημερώσει τις οικογένειές τους.

http://www.enimerwsi.com/




Share on Facebook