Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Εθνική Ρεχάγκλ κριτική"


"Πολλοί απο εσάς λέτε οτι είναι κακή η κριτηκή και να μην βρίζουμε τον Ρεχάγκελ.. Οκ , και εγώ δεν θέλω να μην υποστιρίζουμε τον καλύτερο προπονητή της Εθνικής μας αλλά δείτε και την άλλη πλευρά.. Ναι .. πήραμε το Εuro 2004 τον χιλιοευχαριστούμε.. αλλά δεν...


πάει άλλο.. Ο Έλληνας θέλει να βλέπει μπάλα , η ομάδα του να προσπαθεί και ας μην νικάει πάντα. Θέλει οι ποδοσφαιριστές να τιμάνε την φανέλα που φοράνε! Διαφωνώ κάθετα με τους Χαριστέα , Τζιόλη , Σειταρίδη , .... ,... ,.... που πήγαν στο mudial.. Ναι ρε παιδιά εσας επέλεξε ο προπονητης αλλα θυμάτε κανένας τι είπε ο Στολτίδης όταν τον κάλεσε ο Ρεχάγκελ? Είπε ευχαριστώ αλλα έχω μεγαλώσει αρκετά για να βοηθήσω την Εθνική! Και 1.000 μπράβο του που το ήξερε.. Ο Νικοπολίδης αποχώρησε και αυτός .. Παρόλο που δεν θα ήθελε να χάσει μια τέτοια διοργάνωση.. Να είμαστε λίγο ρεαλιστές γιατι ρε Χαριστέα , Τζιόλη , Πατσα ,Σειταρίδη δεν λέτε συγνώμη αλλα δεν μπορούμε.. Πότε θα παίξουν τα ταλέντα μας?
Δεν είμαι προπονητής και δεν ξέρω γιατί βάζει μέσα τον Χαριστέα και όχι τον Σαλπιγγίδη.. γιατι τον Τζιόλη και όχι τον Νίνη..
Απλά θέλω να βγει ο Ρεχάγκελ εαν ισχύει οτι δεν του λέει ο Πιλάβιος ποιον να βάλει και να μας πει :Παιδιά εγώ άζω μέσα τον Χαριστέα και όχι τον Σαλπιγγίδης επειδή ο Χαριστέας είναι ψηλός.. Βάζω μέσα τον Τζιόλη επειδή ο Νίνης δεν είναι γρήγορος ή δεν είναι αποτελεσματικός.. Σκευτομαι εαν κάνανε μια τέτοια ερώτηση ποια θα ήταν η απάντηση του Γερμανού! Βάλτε κάποιον δημοσιογράφο να τον ρωτήσει.. να του πει ... Οκ έβαλες όποιον έβαλες.. μπορείς να μας στιρίξεις γιατί τον Σειταρίδη και όχι τον Κυριάκο ,....,... ?
Σας ευχαριστώ.. και όπως είπαμε μπράβο στο euro 2004 και λέγαμε οτι είναι απιστευτος προπονητής και δέχτηκε την κριτηκή του μπορούμε να τον κρίνουμε και τώρα..
Και κάτι τελευταίο.. είπε οτι δεν λέει την αρχική ενδεκαδα με την Κορέα για να τους ξαφνιάσει.. τα κατάφερε πάντως!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook