Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Φεύγει ο Πάρντο


Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Ολυμπιακό -σύμφωνα με τους Ρουμάνους- ο Ούρκο Πάρντο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος ανήκει στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, ήρθε στους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού και είναι αλήθεια ότι...



υπήρχαν προσδοκίες από αυτόν και πολλοί πίστευαν ότι θα αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ωστόσο, πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, στις οποίες είναι αλήθεια ότι δεν ενθουσίασε. Παρ’ όλα αυτά, στον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη να παραμείνει στο ρόστερ. Ή τουλάχιστον υπήρχε η σκέψη, αν πιστέψουμε τα όσα ισχυρίζονται οι Ρουμάνοι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας “Pro Sport”, τονίζει ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα 300 χιλ. ευρώ για την απόκτηση του Πάρντο κι έτσι ο Ισπανός θα επιστρέψει στην Ραπίντ.

«Ο Ολυμπιακός να αγοράσει τον Ούρκο Πάρντο, που κοστίζει 300 χιλιάδες ευρώ. Ο Ισπανός ήταν ο αντικαταστάτης του Νικοπολίδη και φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός θα τον αγόραζε από την Ραπίντ», αναφέρεται στο δημοσίευμα, που συνεχίζει κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές της ομάδας του Πειραιά, με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ της Ξάνθης:
«Πριν λίγες ημέρες ο Νικοπολίδης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο και η διοίκηση του Ολυμπιακού στράφηκε στον πορτιέρο της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο συμπαίκτης του Μπούγκα θεωρείται από τη διοίκηση των πρώην πρωταθλητών Ελλάδας ως ο τέλειος αντικαταστάτης του Νικοπολίδη και έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Με αυτή την κίνηση οι Έλληνες… κουνάνε μαντήλι στον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος πρέπει, αλλά δεν θέλει να επιστρέψει στην Ραπίντ, γι’ αυτό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας».

theplayer.gr

Share on Facebook