Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

"Δυσοίωνες εξελίξεις"


"Εάν διαβάσει απλά και μόνο τις ειδήσεις που ρολάρουν στο ιστολόγιό σας θα βρίσκατε τους λόγους που φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση.
Η τρομοκρατία τρέφεται από την κοινωνική αδικία, από την υποτίμηση της νοοτροπίας και την υποβάθμιση της ποιότητας του στοιχειώδους επιπέδου ...
αξιοπρεπούς διαβίωσης των απλών πολιτών και μια σειρά άλλων παραγόντων, όπως

Χρέος Κυριακού 1,8 εκατ. ¤ στην ΕΥΔΑΠ .Γι ΄αυτό ακριβαίνουν τα τιμολόγια σε μας, την ΅ΆπλέμπαΆΆ, για να βγάλουν τη ζημιά των μπαταξήδων.
Ο ίδιος έχει καταπατήσει αιγιαλό, δεν έχει αποκαταστήσει την καταστροφή που προκάλεσε, έχει καταδικαστεί με βαριά ποινή, παραμένει ελεύθερος, όπως και ο κ.
Μάκης Ψωμιάδης που είχε φάει καμιά δεκαριά χρόνια φυλακή, είναι φυσικά έξω λόγω βλάβης των πνευμόνων του για να καπνίζει ελεύθερος τα πούρα του, φάτσα-κάρτα στην τηλεόραση. Το χειρότερο μπόρεσε να γίνει πρόεδρος της ΚΑΒΑΛΑΣ και έχει δοσοληψίες με το Δημόσιο, ενώ είναι καταδικασμένος και είναι έξω για λόγους υγείας!!!
Αυτό σημαίνει απλά ότι η ποινή ισχύει και εάν θεραπευόταν κάποια στιγμή, τότε έπρεπε να επιστρέψει φυλακή. Επομένως κατά ποία λογική μπορεί να δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους χώρους νεολαίας και άθλησης.
Παύλος Ψωμιάδης, διάσημος από την υπόθεση "ΆΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"

Λέτε να τριτώσει το κακό;;;;

¶γνωστος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων που μας απομυζούν.
Το μπάχαλο όλων των υπηρεσιών, των ιατρείων, των πιράνχας των νοσοκομείων, των σάπιων φαγητών κλπ. κλπ.
Κατάσχεση κουρτίνας, τρίποδης πλαστικής καρέκλας από το ΙΚΑ, στο τέλος θα μας βγάζουν και τα χρυσά δόντια, τις μασέλες και τις γέφυρες, αφού άλλωστε δεν θα μας χρησιμεύουν στο χυλό που θα τρώμε στο μέλλον.
Το τιμολόγια είναι και αυτά ταξικά και διαμορφωμένα με ΅ΆτάξηΆΆ για χρέη
Απλοί πολίτες:
ΙΚΑ 100 ¤ ,κατάσχεση 2 άδειων τάπερ από παγωτό, ένα τυρμπουσσόν και μια μεταχειρισμένη τσιχλόφουσκα.
ΤΕΒΕ 300 ¤, ποινή φυλάκισης, χωρίς πολλές κουβέντες.
Ημι-πολυτελείας: 1.000.000 ¤ ποινή φυλάκισης με αναστολή, ή ευνοϊκότατη ελαστική ρύθμιση χρεών.
Πολυτελείας: 10.000.000-200.000.000 ¤ Παρακαλούμε δώστε ό,τι μπορείτε και όποτε μπορείτε και εάν δεν μπορείτε δεν χάλασε και ο κόσμος.

Από την άλλη μεριά ο πολίτης τι απολαμβάνει;;;
Να μην έχει ασφάλεια, ούτε στο δρόμο, ούτε στο σπίτι του και όταν προγραμματίσει τις ισχνές διακοπές του, πρέπει να συνεννοηθεί πρώτα όχι με το Λιμεναρχείο ή τα πρακτορεία ταξιδίων, αλλά με τις κατά τόπους συνδικαλιστικές οργανώσεις του ΠΑΜΕ, ΦΑΜΕ και λοιπών και υπολοίπων ΅Άπατριωτικών δημοκρατικώνΆΆ δυνάμεων, σχηματισμών, αποκομμάτων.

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ Μ¶ΓΚΕΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Εάν υπήρχε στοιχειώδης λειτουργία της Δικαιοσύνης των δικαστηρίων σε θέματα απονομής δικαιοσύνης και εφαρμογής των νόμων, ώστε να μη υπάρχει η τεράστια αδικία και μεταχείριση μεταξύ πλουσίων και φτωχών σε όλα τα επίπεδα δεν θα φτάναμε εδώ και δυστυχώς φοβούμαι ακόμα παραπέρα.
Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε 200 χρόνια από τότε που οι 2 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΩΊΔΗΣ όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στα συμφέροντα που από τότε μας επιβάλλονται και επιβουλεύονται με τους εκπροσώπους τους το μέλλον και την επιβίωσή μας.

Ε, λοιπόν αφού σήμερα τους επικαλούμαστε , αυτό αποτελεί ασφαλή δείκτη ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στις μέρες μας και τα διάφορα παραδικαστικά που ακόμα φαίνεται να αποδίδουν δικαιοσύνη με διατεταγμένες αποφάσεις με τους διάφορους ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΑΤΟΥΣ δικηγόρους, που φέρουν ως ΅ΆΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΆΆ της συντεχνίας τους, το κομποσκοίνι στον καρπό των χεριών τους.

ΑΠΟΨΗ

Η Ελλάδα, η Πατρίδα αργοπεθαίνει και αυτοί που μπορούν να την σώσουν είναι οι ακέραιοι δικαστές, γιατί εάν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε, δεν θα επικαλούμαστε ως εθνικούς Φάρους τους 2 αυτούς Δικαστές, ως μοναδικές εξαιρέσεις του κανόνα.

Αντιθέτως, οι εξαιρέσεις του κανόνα θα έπρεπε να είναι μόνο και μόνο 2 κάποιοι επίορκοι δικαστές και αυτούς να αναφέρουμε ως κακό παράδειγμα παράβασης του ιερού καθήκοντός τους απέναντι στην Πατρίδα.

Αλλά τι να περιμένει ο πολίτης εάν βλέπει στις μέρες μας να εξοστρακίζονται δικαστές της ακεραιότητας του Εισαγγελέως ΖΟΡΜΠΑ.

Έτσι η ματαιότητα τείνει να περάσει στο γονίδιο και να κατακυριεύσει την εντιμότητα του κάθε Έλληνα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ







Share on Facebook