Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

"Σχετικα με τις διακοπες στην Ιταλια που είναι φθηνοτερα."


"Η Ελλάδα καλώς η κακώς είναι το καλύτερο τουριστικό θέρετρο της ηπείρου που ζούμε. ΟΙ τιμές δεν είναι φθηνές αλλά ούτε και ακριβές είναι κανονικές. Δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς Ιταλία , το καλοκαίρι είναι ήλιος και θάλασσα και αυτό το προσφέρει μόνο η Ελλάδα μας. Νομίζετε ότι η Καλιφόρνια και η Φλόριντα που αποτελούν τα ...
ωραιότερα και καλυτέρα καλοκαιρινά θέρετρα των ηνωμένων πολιτειών είναι φθηνή για τους αμερικανούς??
Γιατί δεν δοκιμάζεται για διακοπές να κλείσετε μια ενοικιαζόμενη βίλλα όλοι μαζί σαν παρέα με 400 ευρώ την ημέρα περίπου και να μείνετε όλοι μαζί. Προσφέρουν πισινές, κουζίνα εξοπλισμένοι όπου μπορείτε να μαγειρέψετε και να αποφύγετε τα έξοδα της ταβέρνας και πολλές ανέσεις. Υπάρχουν λύσεις ψάξτε το."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------------------------------------------------------

"Μιλησες σαν πραγματικος ιδιοκτητης/λαμογιο ξενοδοχειου! Ο καθενας που εχει μπορεσει να κανει διακοπες σε καποιο μερος του εξωτερικου,μπορει να διαπιστωσει την τεραστια διαφορα σε αξιοθεατα,τιμες και εξυπηρετηση. Οχι κυριε,"η Ελλαδα μας" δεν ειναι η μονη χωρα στη Μεσογειο η στον κοσμο που προσφερει ηλιο και θαλασσα. Η Ιταλια ειδικα ειναι μια πανεμορφη χωρα με καταπληκτικη θαλασσα.Διαολε,στην Τουρκια εαν παει καποιος κερδιζει σε αξιοθεατα,φαγητο,τιμες και αριστη εξυπηρετηση,ποσο μαλλον σε αλλες Ευρωπαικες χωρες.Απλα, οι ξενοδοχοι ετουτ! ου του τοπου ξαφνικα ζοριστηκαν και πανε να μας πεισουν οτι πουθενα αλλου δεν περνας καλα.Λες και δεν ζουσαμε τοσα χρονια εδω οπου το καλοκαιρι σε ταιζουν σκουπιδια οι διαφοροι τεμπεληδες κερδιζοντας τζαμπα μια περιουσια.Σε ποιον τα πουλατε λοιπον αυτα?? Εχω χρονια να κανω διακοπες εδω και εχω κερδισει πολυ περισσοτερα που εχω παει σε αλλες χωρες."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Share on Facebook