Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Τι εννοούν οι μεγαλοδημοσιογράφοι όταν λένε «Φέρτε Πίσω τα κλεμμένα»!!!"


"Σήμερα το πρωί (07-06-10), οι κύριοι Καμπουράκης και Οικονομέας, θέλοντας να εκφράσουν την λαϊκή αγανάκτηση για τ’ ότι ενώ δημοσιεύονται...
καθημερινά ονόματα κλεφτών του δημόσιου χρήματος, ο λαός δεν βλέπει ούτε την τιμωρία τους ούτε την επιστροφή των χρημάτων, δήλωσαν στην καλεσμένη τους κ. Διαμαντοπούλου «Δεν λέμε να επιστραφούν όλα αλλά τουλάχιστον ένα ποσό κι’ ας το κάνετε δωρεά σ’ ένα ίδρυμα!!!»
Σαν να λέμε δηλαδή πως και με την επιστροφή 1.000€, έναντι των δισεκατομμυρίων που έκλεψαν, εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι!!! Έτσι κι’ αλλιώς για μια δωρεά συζητάμε!!!
Ο δε κ. Παπαδάκης, αυτός ο απόλυτα ειλικρινής και αντικειμενικός δημοσιογράφος που δεν χαρίζεται σε κανέναν απολύτως καλεσμένο του πολιτικό, σύμφωνα πάντα με τα δικά του λεγόμενα, είχε επί εβδομάδες στην εκπομπή τον πηχυαίο τίτλο «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!», προσφέροντας έτσι απλόχερα την συμπαράσταση του στη δίκαιη απαίτηση του κόσμου για την επιστροφή των κλεμμένων! Κατά την διάρκεια όμως αυτών των εκπομπών και έχοντας πάντα δίπλα του ένα καλεσμένο πολιτικό, φρόντιζε να μας διευκρινίζει ότι «λέγοντας κλεμμένα εννοούμε την κλεμμένη αξιοπρέπεια των Ελλήνων και τα αφορολόγητα κέρδη των offshore εταιριών !!!»
Ευτυχώς που μας το ξεκαθάρισε γιατί προς στιγμή εγώ, ο αφελής πολίτης, νόμιζα ότι λέγοντας κλεμμένα εννοούμε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών μας ταμείων που ενώ τα πληρώναμε χρόνια και χρόνια για να μας εξασφαλίσουν περήφανα γηρατειά δεν θα μπορούν να μας εξασφαλίσουν ούτε την αγορά μιας ασπιρίνης! Τις οικονομίες ενός ολόκληρου λαού που σε χρόνο dt μεταφέρθηκαν μέσω του Χρηματιστηρίου στα χέρια λίγων και εκλεκτών κλεφτών! Τις μίζες εξ’ αιτίας των οποίων αγοράζαμε πάντοτε υπερτιμολογημένα αεροπλάνα, υποβρύχια, σκάρτα οπλικά συστήματ! α ή συστήματα επικοινωνίας και παρακολούθησης! Τις μίζες από τις απ’ ευθείας αναθέσεις των έργων που πληρώσαμε για την ιδιαίτερα υπερτιμολογιμένη Ολυμπιάδα και γενικά πίστευα ότι απαιτώντας να επιστραφούν τα κλεμμένα απαιτούμε την επιστροφή όλου εκείνου του πακτωλού χρημάτων που μπαίνοντας σε συγκεκριμένες τσέπες οδήγησε τη χώρα μου στο γκρεμό!
Ευτυχώς λοιπόν που μου ξεκαθάρισαν ότι η επιστροφή των κλεμμένων αφορά το ποσό μιας δωρεάς και τη δική μου χαμένη αξιοπρέπεια αφού η δική τους αξιοπρέπεια δεν υπήρξε ποτέ για να χαθεί τώρα….!

Ένας αφελής πολίτης"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook