Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Ηρακλή" συνέχεια...


"οι ζημιες που γινανε δεν ειναι και τοσο σοβαρες και ουτε δημιουργησαν ιδιαιτερο προβλημα στην πολη. απο οτι καταλαβα αυριο θα ειναι δυσκολη μερα...ειμαι οδηγος ταξι"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------
"Απάντηση στο "Δεν μας τα λέει καλά ο Ηρακληδέας"
Επειδή ορισμένοι που μένουν σε αυτή την ομορφη πόλη της Θεσσαλονίκης δε γνωρίζουν από ιστορία ας μάθουνε ότι ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Αν λοιπόν τον διαβάλουνε και το καταστρέψουνε ΑΔΙΚΑ επειδή στην Ελλάδα δεν ισχύουνε νόμοι ....τότε να ξέρεις φίλε ότι θα δεις στην πόλη πολύ χειρότερα από τα σημερινά! ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΛΝΕ ΡΕΒΑΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ!

Ευχαριστώ για την καταχώρηση!"

"Στα αθλητικα ραδια της Θεσσαλονικης οι Οπαδοι του Ηρακλη λενε οτι αυριο θα τα σπασουν ολα στις 7 η ωρα! θα εχουμε παλι παρατραγουδα απο 200-300 ατομα! Σημερα ηταν λιγοτερα και με τα Αρθρα που ανεβαζετε περι 7000 χιλιαδων μειωνει την αξιοπιστια των Blog!
Να δουμε η πολιτεια τι θα κανει αυριο που θα καινε καδους ελαχιστοι ηλιθιοι που αυτοαποκαλουνται ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ!!!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------
"Σχετικα με την αναφορα καποιου κυριου σε μερικες εκατονταδες φιλους του ΗΡΑΚΛΗ που σπανε διαφορα..πρωτον κυριε τα ειρωνικα σας " " να τα κρατισετε για τον εαυτο σας και οταν θελετε να μιλησετε για αυτο το λαο να ξεπλενετε το στομα σας γιατι πρεπει να ξερετε οτι ο ΗΡΑΚΛΗΣ σαν συλλογος εχει συμβαλει ακομα και στην απελευθερωση της πολης σας κυριε και οπως την απελευθερωσαμε ετσι θα την κλεισουμε. Απλα να ξερετε κυριε μου οτι ολοι εμεις ειμαστε φιλησιχοι ανθρωπ! οι αλλα οπως και 'σεις ετσι και μεις οταν καποιος μας πειραξει το σπιτι μας και την οικογενεια μας και οταν πλεον εχουμε εκσαντλησει καθε μεσω και δεν μας εχει ακουσει κανεις οταν ο αλλος παει να μου καταστρεψει το σπιτι θα τον καταστρεψω εγω πρωτος.. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ, Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------
"ΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗ ΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 3000 ΜΟΝΟ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ 7 ΩΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------
"Ε ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΣΟΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΟ....ΛΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ''ΚΑΘΑΡΗ''ΠΟΛΗ ΜΑΣ....ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ....ΚΑΙ ΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ.ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Δεν έστειλα ενημέρωση νωρίτερα ώστε να μην θεωρηθώ ο γραφικός της υπόθεσης όπως πολλές φορές συμβαίνει. Θα προσθέσω όμως στις καταγγελίες μου κατά των οπαδών του Ηρακλή (και όχι του συλλόγου) πως στην διαδήλωση τους δράσαν σαν "ΖΩΑ". Δεν λέω όχλος γιατί κι ο όχλος σέβεται μία κοπέλα...
Τα Ζώα όμως υπό την επίρρεια αλκοόλ δεν δίστασαν να προπηλακίσουν μία κοπέλα που τραβήξαν μέσ από ένα αυτοκίνητο και της όρμηξαν... Στις 12:30 οι "υπο την επίρρεια" ανεγκέφαλοι ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ (που οργανώνουν αντίστοιχη διαδήλωση αύριο το βράδυ) επιτέθηκαν κατά εμού και τις κοπέλας μου στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους και Εγνατίας οδού στην Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που προσπαθούσαμε να κάνουμε αναστροφή και να διαφύγουμε από την πορεία (η οποία με το έτσι θέλω έφραζε την Εγνατία οδό και από τα δύο ρεύματα). Η μόνη μας απαίτηση μέσα από το αυτοκίν! ητο μου ήταν να ανοίξουν δρόμο ωστέ να φύγουμε από την πορεία τους. Οι "οπαδοί" όμως της ίσσονως ομάδας της πόλης όρμηξαν εναντίον της (και εμού) για να διαμαρτηρηθούν "για την αναμενώμενη αυριανή απόφαση"!!!!!
Η αστυνομία ήταν απούσα από την κεφαλή της πορείας (όπου μετείχαν οι πιο σουρωμένοι) ωστόσο "ακολουθούσε διακριτκά" το μπούγιο.

Μου επιτέθηκε η μικρή ομάδα της πόλης μου... (την οποία και υποδτήριζα σε κάποιο βαθμό). Πιστεύω πλέον πως το είσαι Ηρακλειδέας είναι ντροπή (ειδικά έχοντας έναν Χατζηπαναγή στην ιστορία σου).

Το άρθρο θα μπορούσε να αφορά τους ανεγκέφαλους του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναικού, της ΑΕΚ, του Αρη και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΟΝΩΝΙΑ...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ ΑΠΡΑΔΕΚΤΟΙ - (απλά δεν θα το καταλάβετε ποτέ)!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook