Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Δράση απο πρωην προέδρους


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής αναφορικά με την συναντηση που υπήρξε με τους πρώην προέδρους της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :"Με πρωτοβουλία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ έγινε στις 2/6/2010 σύσκεψη όλων των παλαιών Προέδρων του Συλλόγου και ενημερώθηκαν από...


τον Πρόεδρο του Γ.Σ. κ. Κων/νου Γωγάκο για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την μη χορήγηση της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν όλοι οι παλαιοί Πρόεδροι είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία του είτε με τηλεφωνική επικοινωνία και δήλωσαν ότι συστρατεύονται και αγωνίζονται για το δίκαιο αίτημα του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Επίσης ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΗΡΑΚΛΗ κάλεσε όλους τους παραιτηθέντες συμβούλους του Δ.Σ. συναισθανόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ και αναλογιζόμενοι τις ευθύνες που έχει ο καθένας μας για συσπείρωση και ενότητα για την ικανοποίηση του δίκαιου αγώνα μας να ανακαλέσουν εγγράφως τις παραιτήσεις τους και να προσέλθουν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για να βοηθήσουν στην κοινή αυτή προσπάθεια".


theplayer.gr

Share on Facebook