Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Θα βουλιάξει ο Λευκός Πύργος


Τι και αν πέρασε μια εβδομάδα από την μέρα που οι φίλαθλοι του Ηρακλή βγήκαν στους δρόμους και καθημερινά πραγματοποιούν πορείες. Αυτό δεν τους πτοεί καθόλου και σήμερα έχουν προγραμματίσει μεγάλη συγκέντρωση με τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο...



Το ραντεβού των φιλάθλων είναι στις 19.00 στο Ιβανωφειο και στην συνέχεια θα υπάρξει νέα πορεία στο κέντρο της πόλης με προορισμό τον Λευκό Πύργο. Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη θα υπάρξει συγκέντρωση στην Αθήνα ώστε και στην πρωτεύουσα να νιώσουν την φωνή των φιλάθλων του Ηρακλή. Οι κινητοποιήσεις δεν θα σταματήσουν μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας τους όπως υποστηρίζουν.

Τάκης : « Είμαστε έτοιμοι»

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί η έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής , καθώς υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την αλλαγη της απόφασης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis” είπε χαρακτηριστικά:
«Ξημερώνει μία αισιόδοξη ημέρα για το σύλλογο καθώς σήμερα θα κατατεθεί η έφεση με όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να μήν έχει πρόβλημα η ομάδα». Συνεχίζοντας, ο κύριος Τάκης είπε πως «όσοι θέλησαν να διαλύσουν τον Ηρακλή πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο συσπειρώνοντας τον κόσμο γύρω από την ομάδα». «Ο Ηρακλής δεν θέλει να είναι δυνατός στα παρασκήνια αλλά στους αγωνιστικούς χώρους» πρόσθεσε ο Γιάννης Τάκης ενώ σε ερώτηση που έγινε για το αν ο Ηρακλής θα ζητήσει να ανοιχτούν οι φάκελοι όλων των ομάδων ακόμη και αν δικαιωθεί απάντησε πως «αυτή η διαδικασία δεν θα σταματήσει γιατί έτσι θα φύγει η οποιαδήποτε σκιά μπορεί να υπάρχει γύρω από το θέμα αυτό».

theplayer.gr


Share on Facebook