Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Σε απάντηση των Γάλλων τουριστών που διαμαρτύρονται για τις απεργίες


"Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στο Παρίσι για ολιγοήμερες διακοπές, όπου και αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το παλάτι των Βερσαλλίων. Φτάνοντας στο σταθμό του μετρό, μια υπάλληλος ενημέρωνε τον κόσμο ότι το παλάτι είναι κλειστό λόγω απεργίας των υπαλλήλων. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε να πάμε έστω να δούμε το...

παλάτι εξωτερικά, φτάνοντας εκεί έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος περίμενε στην ουρά για να προμηθευτεί εισιτήρια. Βγάζουμε εισιτήρια αξίας 15 ευρώ το άτομο και ξεκινάμε την περιήγηση μας στο τόσο ξακουστό παλάτι. Έχοντας διασχίσει 4-5 άδεια δωμάτια όλα και όλα οδηγούμαστε στην έξοδο και αναρωτιόμασταν αν μόνο σε αυτούς τους χώρους επιτρέπεται η είσοδος, ρωτάμε μια υπάλληλο και μας πληροφορεί τότε πια στην έξοδο και οχι στην είσοδο, οτι τα βασιλικά διαμερίσματα, το μεγαλύτερο μέρος του παλατιού είναι κλειστά λόγω απεργίας.

Μην διαμαρτύρονται λοιπόν οι Γάλλοι τουρίστες ενώ αυτοί εξαπατούν τον κόσμο βάζοντας τους να πληρώνουν ένα τοσο ακριβό εισιτίριο για πρόσβαση σε 4 δωμάτια χςρίσ να ενημερώνουν εξαρχής ότι το παλάτι είναι κλειστό. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ."

Αναγνώστης

Share on Facebook