Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Οδηγούν την χώρα σε κατάρρευση με ψευτοηρωισμούς βουλευτών


Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο όλη την αλήθεια. Κάντε το πριν να είναι αργά. Δεν βρέθηκαν ξαφνικά 14 "ήρωες" που διαφωνούν με το ασφαλιστικό αλλά είναι 14 βουλευτές που κοιτάνε να ...ξεγλιστρήσουν από το μένος του κόσμου.

Το ασφαλιστικό το επιβάλλει η τρόικα της οποίας η Ελλάδα ζήτησε την βοήθεια μετά από ένα μεγάλο φαγοπότι πολλών δεκαετιών. Για να αποφύγουμε την πτώχευση πρέπει να πάρουμε μέτρα τα οποία ΔΕΝ έχουμε λάβει.
Κάντε λοιπόν ένα δημοψήφισμα αφού όμως πείτε όλη την αλήθεια και εξηγήσετε τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν περάσει το ασφαλιστικό.

Υπάρχει ή όχι...


περίπτωση να μην μας δώσει χρήματα το ΔΝΤ και από Αύγουστο να πάμε σε πτώχευση και στάση πληρωμών; Απλό ερώτημα που θέλουμε να μας το απαντήσουν. Ας αφήσουν λοιπόν τους ψευτοηρωισμούς οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων και ας μας κοιτάξουν κατάματα. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ που έχουμε;

Και εμείς απορρίπτουμε τις μικρές συντάξεις των 480 ευρώ αλλά δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι γιατί δεν γνωρίζουμε από αυτά. Εσείς που τα ξέρετε δώστε μας επιλογές.
Την ερώτηση έχουν υπογράψει οι Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Σοφία Γιαννακά και υπογράφεται ακόμη από τους Μιχάλη Κατρίνη, Βασίλη Γερανίδη, Μιχάλη Τζελέπη, Νίκο Σαλαγιάννη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Χρήστο Πρωτόπαπα, Όλγα Ρενταρή- Τέντε, Δημήτρη Καρύδη, Τάσο Σιδηρόπουλο, Παύλο Στασινός και Γιάννη Αμοιρίδη.
Share on Facebook