Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

"Την χτύπησε κεραυνός λίγο πριν της κάνει την πρόταση γάμου!"


"Το ζευγάρι που αγαπούσε πολύ τη φύση και την πεζοπορία αποφάσισε να ανέβει στην κορυφή του αγαπημένου του βουνού στη Ν. Καρολίνα ώστε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Όταν έφτασαν στην κορυφή του βουνού είχε ήδη αρχίσει να ψιλοβρέχει. Ξαφνικά ο καιρός άλλαξε...

απότομα και ξεκίνησε μια τρομερή καταιγίδα.

Ο 30χρονος μόλις που πρόλαβε να βγάλει το δαχτυλίδι και να κάνει πρόταση γάμου στην μνηστή του. 30 δευτερόλεπτα μετά κεραυνός χτύπησε 3 φορές την κορυφή του βουνού όπου και βρισκόταν το ζευγάρι. Τις 2 πρώτες μπόρεσαν να τις αποφύγουν. Όμως η 3η αποδείχτηκε θανάσιμη για την άτυχη κοπέλα.

Από το σφοδρό χτύπημα του κεραυνού η κοπέλα πετάχτηκε πολλά μέτρα μακριά. «Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Γύρισα να δω και την είδα να κείτεται μέτρα μακριά από μένα. Επί 15 λεπτά της έκανα τεχνητή αναπνοή αλλά δεν κατάφερα τίποτα» , δήλωσε συγκλονισμένος ο αρραβωνιαστικός της ο οποίος πάνω στον πανικό του δεν συνειδητοποίησε ότι είχε πάθει εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Η τραγική ειρωνεία όμως είναι τα τελευταία λόγια τα οποία μόλις που πρόλαβε να πει η κοπέλα λίγο πριν τη χτυπήσει κεραυνός: « Αχ τι ωραίο που είναι το δαχτυλίδι!» ."
http://apolitistosteki.blogspot.com

Share on Facebook