Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Δέχεται πιέσεις για να πει το 'ναι' ο Θανάσης


Πιέσεις για να πει το 'ναι' στο προγραμματισμένο για σήμερα το μεσημέρι Δ.Σ. δέχεται ο Θανάσης Γιαννακόπουλος (16.00), αφού για την ώρα ο ίδιος δεν έχει πειστεί ότι θέλει αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ...



Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ γνωρίζει ότι η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παρόλα αυτά ακόμα ο ίδιος δεν έχει κατασταλάξει αν θέλει να εμπλακεί στο θέμα.

Οι πληροφορίες από συνεργάτες του αναφέρουν ότι δέχεται έντονες πιέσεις τις τελευταίες ημέρες από ανθρώπους κοντά στην ομάδα για να μην αρνηθεί να αναλάβει την προεδρία του 'τριφυλλιού'. Εξάλλου και σήμερα το πρωί είναι πολύ πιθανό να μιλήσει σχετικά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ ρόλο ρυθμιστή φαίνεται ότι θα παίξει και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος επίσης προσπαθεί να τον πείσει να μην αρνηθεί την προεδρία.

Σε διαφορετικά περίπτωση, αν δεν προκύψει ούτε σήμερα νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ δηλαδή, ο νέος α΄ αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, θα αναλάβει να 'τρέξει' τα θέματα της ομάδας μέχρι τη Γ.Σ. της 18ης Ιουνίου (ανανέωση με Νιόπλια, μεταγραφές κτλ.).
sportdog

Share on Facebook