Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Για πού το βαλες, καρδιά μου;"


"Αννα Βίσση, Γωγώ Μπρέμπου, Σάββας Πούμπουρας, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Νινιός, αλλά και Άννα Μιχαήλου.
Για πού το έβαλαν όλοι αυτοί και πού θα τους δούμε προσεχώς;
Ιδού μία-μία οι απαντήσεις…
Η Άννα Βίσση, σε μία special guest εμφάνιση στο σήριαλ του Mega “Mίλα μου βρώμικα”, κάνει τους θαυμαστές της να παραληρούν! Εξάλλου, λίγο-πολύ το υποκριτικό της ταλέντο μας το έχει δείξει τόσο στα video clip της, όσο και στο video έναρξης του φετινού “the fabulous show”. Για να...


μπει στο πετσί του ρόλου της, είναι ικανή να κάνει τα πάντα, αν και στην προκειμένη περίπτωση του Mega, θα είναι πιο απλά τα πράγματα, καθώς η Άννα υποδύεται… τη Βίσση! Και θα πει κι ένα τραγούδι-έκπληξη!
Η Γωγώ Μπρέμπου, δεν ξέρω γιατί μου έλειπε πραγματικά από το σήριαλ του Παπακαλιάτη, το «4»! Να λοιπόν που δικαιώνομαι, θα κάνει μια εμφάνιση, που θα της πηγαίνει ταμάμ! Την κοινωνική λειτουργό των 4 αδελφών, που τους χτυπάει αλύπητα η μοίρα και αφήνονται στα χέρια της, να τα βρουν με τη ζωή. Τελικά αυτό το «4», από την αρχή ως το τέλος του, σκέτη ταλαιπωρία ήταν! Τουλάχιστον έπιασε τόπο στην AGB, αυτή η ταλαιπωρία…
Ο Σάββας Πούμπουρας δε, δοκιμάζεται σε όλα τα ταλέντα του. Κοίτα που η διαφήμιση του «Σάββας, καφέ!» τον έκανε παρουσιαστή, χορευτή, και τώρα ηθοποιό! Για guest ρόλο ετοιμάζεται και εκείνος στο πολύπαθο «Κάρμα» του ANT1, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο σε ποιάν και ποιόν αρέσει πολύ. (εννοούμε σε Λάτσιο- Δημητρίου, για να μην ψάχνεστε). Υπό τη στέγη του Αμαρουσίου πλέον, όλα γίνονται! Αλλά τουλάχιστον ο Σάββας είναι συμπαθέστατος.
Στον 3ο Νόμο του Πάνου Κοκκινόπουλου, θα πρωταγωνιστήσουν σύντομα, ο –πολύ γοητευτικός, αν με ρωτάτε- Γιώργος Νινιός, μαζί με την Άννα Μιχαήλου, η οποία έχει να εμφανιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό στη μικρή οθόνη και να που έρχεται η στιγμή να την ξαναδούμε.
Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού πήγε ταξίδια ανά τον κόσμο, για να μαζέψει το υλικό της περιβόητης εκπομπής που εδώ και καιρό ακούμε, αλλά δε βλέπουμε, πάει... ένα ταξίδι στο μέλλον, καθώς η προβολή του προγράμματος αυτού, θα ξεκινήσει (;) τη νέα σεζόν. Πόσο «εκπομπή ψυγείου» μπορεί να είναι το συγκεκριμένο concept, για να μπορεί να αναβάλλεται κάθε φορά;"
http://mediasoup.gr/

Share on Facebook