Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Τσαρτσαρής: «Ο κόσμος μας μεταμόρφωσε»


Στην καρδιά του Πρωταθλητή που έδειξε η ομάδα του στον τρίτο τελικό, αλλά και τη στήριξη του κόσμου μετά την ήττα από το Μαρούσι για την Ευρωλίγκα στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνέντευξή του.

Ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Η ομάδα μας αποτελείται από 15 πολύ δυνατές ...
προσωπικότητες, από 15 πολύ καλούς παίκτες. Δεν νομίζω ότι η απουσία ενός παίκτη συνιστά πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Οσο έμεινα έξω, δεν σκέφτηκα ότι η απουσία μου είναι καθοριστική».

Όσο για τον καθοριστικό τρίτο τελικό είπε: «Βρεθήκαμε 14 πόντους πίσω στον τρίτο τελικό και χρειάστηκε να κάνουμε υπέρβαση. Θα έλεγε κανείς ότι πέσαμε από την Ακρόπολη και βρήκαμε πορτοφόλι. Δεν γίνονται κάθε μέρα αυτά τα πράγματα. Πέρα από την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε για τη διαιτησία, θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει την καρδιά του πρωταθλητή».

«Η στιγμή που ο κόσμος ήρθε στο πάρκινκ του ΟΑΚΑ μετά την ήττα από το Μαρούσι για να μας στηρίξει είναι ότι πιο συγκλονιστικό έχω ζήσει στον Παναθηναϊκό. Θα έλεγα ότι ήταν ένας από τους κύριους λόγους της μεταμόρφωσής μας στο υπόλοιπο της σεζόν» τόνισε για την καθοριστική στιγμή της επαναφοράς.

Ενώ τέλος για την Εθνική ανέφερε: «Aν μου κάνει την τιμή ο κόουτς Καζλάουσκας και με καλέσει φυσικά θα ταξιδέψω στην Τουρκία για το Μουντομπάσκετ. Είμαι στρατιώτης της Εθνικής ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να την υπηρετώ».


http://www.theplayer.gr



Share on Facebook