Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο μπαμπάς χωρίς στρατό και γιος ζωή και κότα


Μάλλον ο κόσμος έχει καταλάβει όσο και αν βρίζει ο Μάκης. Έγινε η...αεροπλανική μετάταξη του γιου του, το παραδέχθηκε με επίσημη ανακοίνωση του το ΓΕΣ και τελικά ο μπαμπάς δεν υπηρέτησε και ο γιος...


θα περάσει πολύ όμορφα με τον Ίμβριο και τον Ζωιδάκη. Μαγκιά του αφού τα καταφέρνει. Αλίμονο σε όλα τα ...κορόιδα που υπηρετούν. Και το λέμε γιατί τώρα κάπου πολύ μακριά υπηρετεί και ένα troktikο(δεν λέμε που γιατί θα τον στείλουν στην...Τουρκία)και είναι άδικο αυτό που γίνεται.
Να μιλήσουμε για αξιοπρέπεια που δεν υπάρχει στους επώνυμους και τους αξιωματικούς που από τους χιλιάδες επιλέγουν 54 για ρουσφετολογικές μετατάξεις;
Το τρελό κουνέλι είναι από τα πρώτα blog της χώρας και πάντα με χιούμορ αντιμετωπίζει κάποια θέματα. Αλλά είναι και η πικρή αλήθεια.
Όσο για εμάς μπορεί αν θέλετε να έχουμε και περισσότερα ...κουσούρια από τον Μάκη(που λέει ο λόγος)αλλά δεν προκαλούμε σε αυτό τον βαθμό και στο φινάλε είμαστε και παντελώς άγνωστοι στον κόσμο και δεν ζητάμε εξυπηρετήσεις από κανέναν ούτε και θέλουμε.

http://trelokouneli.blogspot.com/

Share on Facebook