Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Παρέιρα: «Ο χειρότερος διαιτητής»


Για ανωτερότητα του αντιπάλου, αλλά και ανικανότητα του Μάσιμο Μπουζάκα, ο οποίος διηύθυνε την αναμέτρηση της Νοτίου Αφρικής με την Ουρουγουάη, έκανε λόγο μετά το παιχνίδι ο Κάρλος Παρέιρα...



«Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ωστόσο, φάνηκε ότι η Ουρουγουάη είναι μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλους παίκτες όπως ο Φορλάν. Όμως, δεν είναι μόνος του, έχουν μια συμπαγή ομάδα. Η εμπειρία τους έκανε τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία του ματς», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Μπαφάνα-Μπαφάνα» και μετά εξαπέλυσε την… επίθεσή του κατά του Ελβετού διαιτητή:
«Σε ότι αφορά τον διαιτητή, είναι ο χειρότερος που έχουμε δει σε αυτή την διοργάνωση μέχρι τώρα. Δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ».

Παρά την ήττα, πάντως, ο Κάρλος Παρέιρα δεν έχει χάσει τις ελπίδες του: «Η πρόκριση δεν έχει χαθεί, όλα θα παιχθούν την τελευταία αγωνιστική, ίσως να κριθεί και στη διαφορά τερμάτων. Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε τη Γαλλία».

Από την πλευρά του, ο MVP του αγώνα, Ντιέγκο Φορλάν, τόνισε:

«Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το ματς. Πετύχαμε και τρία γκολ. Απόψε έπαιξα εγώ για τους συμπαίκτες μου και αυτοί για μένα. Μπορεί εγώ να έβαλα δύο γκολ, αλλά με βοήθησαν και αυτοί πάρα πολύ. Τώρα δεν πρέπει να υποτιμήσουμε ούτε τον αντίπαλο που ακολουθεί για να πάρουμε και από αυτόν την νίκη. Στόχος μας φυσικά είναι η πρόκριση».

theplayer.gr

Share on Facebook