Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Μέσι: ”Θέλω τον Ρούνεϊ στον τελικό!”


Την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Αργεντινής ως επιστέγασμα μίας άκρως επιτυχημένης σεζόν με την Μπαρτσελόνα έχει βάλει σαν στόχο ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θέλει στον τελικό τον Γουέι Ρούνεϊ!

Με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα «Mirror», ο μικρός μάγος των Αργεντινών εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Άγγλο επιθετικό στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης....
«Θα ήταν σπουδαίο να παίξω κόντρα στον Ρούνεϊ, αν και δεν νομίζω ότι θα τον δω πολύ, καθώς αγωνιζόμαστε στα δύο άκρα του γηπέδου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

«Κατά τη γνώμη μου, η Αγγλία έχει καλή ισορροπία. Είναι πολύ επικίνδυνοι όταν ο Πίτερ Κράουτς παίζει μπροστά με τον Ρούνεϊ. Μου αρέσουν επίσης οι Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ, όμως το «κλειδί» θα είναι ο Ρούνεϊ», σχολίασε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε: «Θα ήταν ωραίο αν παίζαμε ως αντίπαλοι στη Νότια Αφρική, κατά προτίμηση στον τελικό, αν ήταν αυτό δυνατό».

Τόσο η Αργεντινή, όσο και η Αγγλία ανήκουν στις ομάδες-βαρόμετρα του διεθνούς ποδοσφαίρου κι έχουν μεγάλες προσδοκίες από το φετινό Μουντιάλ. Και, σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών», Φάμπιο Καπέλο έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό.

«Ξέρω ότι υπάρχει τεράστια προϊστορία ανάμεσα στην Αγγλία και την Αργεντινή, όμως ξέρω επίσης ότι οι παίκτες μας θαυμάζουν το αγγλικό παιχνίδι», τόνισε ο Μέσι και συνέχισε: «Είναι δυνατοί στο μυαλό και έχουν καλής ποιότητας ποδοσφαιριστές. Ο Καπέλο τους έκανε δυνατούς. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια τους στην τηλεόραση και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν».

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων θα είναι μεγάλος, όμως η καθεμιά θα έχει την ευκαιρία της. «Έχουν τη δική τους ευκαιρία, όμως η Ισπανία θα είναι σκληρή, μαζί με τις Βραζιλία και Ιταλία. Θα είναι ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο με κάποιες εκπλήξεις», είπε στο τέλος ο Αργεντινός σταρ και συμπλήρωσε: «Έχει να κάνει και με την πίστη. Και η δυνατή προσωπικότητα του Καπέλο θα είναι καλό για την Αγγλία».

http://www.theplayer.gr/







Share on Facebook