Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Παράνομο, αλλά λειτουργεί


"Στις 17 Ιουλιου 2009 , την νυχτα , οι κατοικοι του ελληνικου μαζι με την δημοτικη αρχη , ειχαν κινητοποιηση εξω απο το κεντρο face , ( παλιο καρτ για τους ντοπιους).
Το εν λογο κεντρο εχει σφραγιστει ηδη 6 φορες απο τον δημο, εχει κριθει παρανομο...


απο το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, εχει ανακληθει η αδεια λειτουργειας του απο τον δημο ,( αδεια που δοθηκε απλοχερα απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη) και παρολα αυτα λειτουργει ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ!!!

εξω απο το κεντρο λοιπον και ΧΩΡΙΣ να παρεμποδιζουν την κυκλοφορια της παραλιακης λεωφορου, οι κατοικοι εμποδιζαν θαμωνες να μπουν μεσα στο μαγαζι. Οι ιδιοκτητες , βαζουν απο νωρις μεσα ανθρωπους τους (παριστανοντας τους πελατες) και η αστυνομια δηλωνει οτι δεν μπορει να τους απομακρυνει για να ΞΑΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ το μαγαζι.
(οποιος βρησκει λογικη σε αυτο ας με βοηθησει.......μιλαμε για την αστυνομια που δεν εχει κανενα προβλημα να ξυλοκοπησει τον οποιοδηποτε κυκλοφορησει σε πορεια)

Οι ιδιοκτητες του μαγαζιου, οι εργαζομενοι και οι μπραβοι του, την ιδια στιγμη παρκαρανε τα αυτοκινητα τους, πανω στην λεωφορο ποσειδονως, κανοντας ετσι τις 4 λοριδες κυκλοφοριας ΜΙΑ!!! και φυσικα παρασκευη βραδυ , δημιουργησαν απιστευτο μποτιλιαρισμα!

Ο δημαρχος ελληνικου, ειχε την ψευδεσθηση οτι , καλοντας την τροχαια και παρουσια της αστυνομιας , τα αυτοκινητα θα μετακινηθουν, προκειμενου να μην δημιουργειται προβλημα στους πολιτες.
Γελαστηκε ο ανθρωπος βεβαια, γιατι οι περιπου 6 αστυνομικοι που ηταν εκει, απλα μας κοιταζαν και περπατουσαν αναμεσα μας ....σαν αδεσποτα σκυλια που δεν ηξεραν τι να κανουν. Η τροχαια στο τηλεφωνο ειπε πως θα ερθει.....και ηρθε μετα απο 3 ωρες(αν δεν κανω λαθος).

Αξιο λογου και αναφορας ηταν η ευγενεια και το γλυκο υφος των αστυνομικων της τροχαιας, με το οποιο παρακαλεσαν τους ιδιοκτητες των αυτοκινητων , που ειχαν κανει την λεωφορο ποσειδωνος ,στενοσοκακο παρασκευη βραδυ, να απομακρινουν τα αμαξια τους....
Ειναι το ιδιο υφος που αντιμετωπιζουν εναν πιτσιρικα με παπι χωρις κρανος .......που τον σταματανε να του δωσουν κληση και του μιλανε σαν να ειναι χρονια τωρα της γουνας τους μανικι....

Ο δημαρχος ελληνικου εχει ζητησει, το κεντρο να εχει αστυνομικη 24ωρη φυλαξη, ωστε να μην μπορουν οι ιδιοκτητες , να βαλουν μεσα σε ενα σφραγισμενο 7 φορες κεντρο κοσμο. Η απαντηση της αστυνομιας ηταν οτι αδυνατει......ΛΟΓΙΚΟ! αν σκεφτεις οτι οι μισοι πρεπει να φυλανε τους πολιτικους και οι αλλοι μισοι να περιπολουν και να πουλανε τσαμπουκα στους πιτσιρικαδες, βαλε και καποιους που το βραδυ ειναι πορτα στα εν λογο μαγαζια, υπολογισε και αυτους που ειναι στα γραφεια, καμια 20αρια που κανουν την δουλεια τους οι ανθρωποι , οπως πρεπει αλλα ειναι ο!
τελευταιος τροχος της αμαξας(φυσικα και υπαρχουν και αυτοι, για να μην μπουμε παλι στην ιδια κουβεντα) ....τι μας μενει?
ΤΙΠΟΤΑ. κανενας δεν μπορει να φυλαξει και να επεμβει σε ενα σφραγισμενο και παρανομο νυχτερινο κεντρο σε λειτουργεια."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook