Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Επιστροφή φόρου εισοδήματος"


"Στη σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομικών επικεντρώνεται σε περιπτώσεις ελέγχου δηλώσεων Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών από επιχειρήσεις.Δεν εξηγεί,ωστόσο,την αιτία...



της καθυστέρησης αποστολής των εκκαθαριστικών σημειωμάτων σε όσους δικαιούνται επιστροφής φόρου εισοδήματος και δεν υπάγονται σ'αυτές τις περιπτώσεις.Έχω υποβάλει δήλωση από τέλη Μαρτίου,δεν απασχολώ μισθωτούς και ακόμα περιμένω.Τί συμβαίνει τελικά;Αν γνωρίζει κάποιος,ας απαντήσει."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Μια απο τα ιδια και γω, αλλα αν αναλογιστούμε πώς στην θέση μας βρίσκονται στην χειρότερη περίπτωση 10.000 άνθρωποι με έναν μέσο όρο επιστροφής 1000 ευρώ(τα οποία έχει ήδη πάρει απο το 20% του φόρου που καταβάλλουμε σε κάθε συναλαγή) τότε, με την βοήθεια απλών μαθηματικών, προκύπτει ένα ποσό 10.000.000 ευρώ. Είναι άξιο απορίας το ποσό των τόκων που κερδίζει για ένα τέτοιο ποσό το κράτος με την καθυστέρηση καταβολής του. Νομίζω ότι σου έλυσα μέρος της απορίας και παρακαÎ! �ώ να με διορθώσει κάποιος εάν νομίζει πως κάνω λάθος."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"επιστροφη φορου πηρα κανονικα δηλαδη σε 15 μερες απο την υποβολη της ηλεκτρονικα, η επιστροφη ηταν 1200€ και κατατεθηκαν στο λογαριασμο μου ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ , Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕΧΡΙ 1.500,00 € . ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ . ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΗΘΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ PC ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟ! Ν ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ."

ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΧΙΟ


Share on Facebook