Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

"Καταγγελία για τα ΕΛΤΑ Καισαριανής"


"Είμαι κάτοικος Καισαριανής! Εδώ και ένα χρόνο συμβαινει το εξής με τα ΕΛΤΑ. Οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ , Κινητης τηλεφωνίας και γενικά όλοι μας παραδίδονται αφού έχουν λήξει ή την μέρα που λήγουν !
Σήμερα ήρθε η ΕΥΔΑΠ (7 ευρώ) και λήγει ...
σήμερα! Δηλαδή αν δεν μπορώ σήμερα ή έστω είχε έρθει ληγμένο θα πρέπει να πάω στα κεντρικά ?????Και με την εργασία μου τι γίνεται???Θα χάνω το μεροκάματο επειδή είναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΤΑ?????

Που μπορώ να απευθυνθώ???? Σκεφτόμαστε στην περιοχή για μαζική αγωγή!!! Η ενωση καταναλωτων μπορεί να βοηθήσει?????
Δεν γίνεται να πληρώνουμε τις μαλ@@@ των άλλων!!!!

Να πληρώσουμε θέλουμε όχι να μας πληρώσουν!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Δυστυχώς τα ίδια ακριβώς και χειρότερα συμβαίνουν στο Δήμο Γέρακα εδώ και 3 χρόνια που
κατοικώ.... Όλη η αλληλογραφία έρχεται με καθυστέρηση ακόμα και ένα μήνα, με αποτέλεσμα να τρέχουμε
να πληρώνουμε ληγμένους λογαριασμούς, να παραλαμβάνουμε πιστωτικές κάρτες μετά από ένα μήνα και , και η επίδοση της αλληλογραφίας μας δεν γίνεται σε καθημερινή βάση, αν και τα ΕΛΤΑ είναι υποχρεωμένα.
Επειδή η κατάσταση είναι απαράδεκτη, προέβην σε καταγγελία στην αρμόδια αρχή ( ΕΕΤΤ) η οποία και την προώθησε στα ΕΛΤΑ.... γιά να λάβω την απαράδεκτη απάντηση από τα ΕΛΤΑ οτι δεν μπορούν να ελέγξουν τους χρόνους επίδοσης αλληλογραφίας επειδή δεν είναι συστημένη..... ( μη χειρότερα)..
Εδώ όλος ο Γέρακας διαμαρτύρεται από το απάραδεκτο αυτό γεγονός και αυτοί εμμέσως αμφισβητούν οτι υπάρχει καθυστέρηση....
ΑΙΣΧΟΣ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook