Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Χαχαχαχα... Βλέπετε ειδήσεις στο ΣΚΑΪ;


"Με το που είπαν ή έβαλαν 20% φόρο και στην διαφήμιση στο ιντερνετ, ξαφνικά ο Μπάμπης πως-τον-λένε λέει πως η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την επιχειρηματικότητα. Ενώ μέχρι χθες έλεγε το πόσο πολύ νοιάζετε η κυβέρνηση για τους επιχειρηματίες...


με τα μέτρα για τις απολύσεις, τις μειώσειες μισθών κλπ.
Μα πόσο καρπαζοεισπράχτορας είναι; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του βεβαίως μια που χαρακτήρισε αυτό το μέτρο φάπα.
Επίσης, ξαφνικά το ΣΚΑΪ, ενώ τις τελευταίες μέρες μας τα έλεγε πως όλα καλά τα κάνει η κυβέρνηση για το καλό μας, ξαφνικά βγάλαν τώρα κατά την διάρκεια της ιερής αγανάκτησης του Μπάμπη πως-τον-λένε, ρεπορτάζ με αποσπάσματα από το τί έλεγε ο Γιωργάκης πριν τις εκλογές και τί κάνει τώρα, καθώς και πίνακες με τους πόσους φόρους έχει επιβάλλει μέχρι στιγμής.
Χαχαχαχαχα... αυτό θα πει αντικειμενική ενημέρωση πάντα και για τα πάντα, με αποκλειστικό γνώμονα την πλήρη και ορθή ενημέρωση του πολίτη! Χαχαχαχαα.. Μάλλον έτσουξε ο φόρος αυτός Αλαφουζάκο ε; Χαχαχαχαχα.. Άντε, τέτοιες αλλαγές στη γραμμή που έχετε να βλέπουμε, να γελάμε και λίγο! Το επόμενο βήμα είναι να δούμε και το Mega να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη Ν.Δ.! Χαχαχαχαχα.. μου έφτιαξε προς στιγμήν το βράδυ μετά την ανακοίνωση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικού σύστημα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook