Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νοοτροπία χωρίς φόβο


ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Την άποψη ότι έχει αλλάξει η νοοτροπία των παικτών της εθνικής Ισπανίας μετά την κατάκτηση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος το 2008 εξέφρασε ο Φερνάντο Ιέρο, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «AS»...



Ο παλαίμαχος αμυντικός ανέφερε τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι Ισπανοί στο Μουντιάλ και τόνισε ότι οι αντίπαλοι των «φούριας ρόχας» θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

«Η επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 ήταν απαραίτητη. Αυτό άλλαξε την νοοτροπία ολόκληρης της ομάδας. Με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, έφυγε μεγάλος μέρος του φόβου που είχαν οι παίκτες σε μεγάλες διοργανώσεις. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλο κίνητρο, αλλά όλοι θα παίξουν με σεβασμό και ταπεινότητα. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να χάσουμε», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Ισπανίας και πρόσθεσε:

«Οι αντίπαλοί μας στον όγδοο όμιλο του Μουντιάλ δεν θα μας δώσουν αρκετούς χώρους. Ξέρουμε τη δυσκολία των τριών αγώνων, επειδή η Ονδούρα και η Χιλή είναι δύο ομάδες που πιέζουν και τρέχουν πολύ. Προβλέπω ότι οι συγκεκριμένες ομάδες θα μας δώσουν την μπάλα, θα αμυνθούν και θα παίξουν στην αντεπίθεση. Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ στους αγώνες».

theplayer.gr

Share on Facebook