Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Πάμε πακέτο


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η εκπομπή «Πάμε πακέτο» μας προσκαλούν και αυτή την Πέμπτη 3 Ιουνίου, στις 21:00, να ζήσουμε μαζί δυνατές συγκινήσεις.

Παραλήπτης του πρώτου πακέτου είναι ο γνωστός κομμωτής και πολύ αγαπητός στον κόσμο για ...
το χιούμορ του, Τρύφωνας Σαμαράς.
Ο Τρύφωνας αυτή την φορά αφήνει τα περίτεχνα χτενίσματα και σε ένα κόντρα ρόλο από αυτό που μας έχει συνηθίσει, μας αποκαλύπτει την πιο ευαίσθητη πτυχή του χαρακτήρα του.
Μια πτυχή που κρατάει πολύ καλά κρυμμένη πίσω από το πλατύ του χαμόγελο. Τι είναι αυτό που θα τον λυγίσει και θα μας εμπιστευτεί ίσως την σημαντικότερη στιγμή της ζωής του; ....

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη επιθυμία μιας οικογένειας από την Καρδίτσα κι αυτό δεν είναι άλλο από την εύρεση του μεγαλύτερου αδερφού, που δόθηκε για υιοθεσία πριν πενήντα τέσσερα χρόνια στην Αμερική.
Ο παραλήπτης ήταν το πρώτο παιδί του ζευγαριού πριν ακόμα προχωρήσουν σε γάμο και ο πατέρας είχε αναγκάσει την μητέρα να το δώσουν για υιοθεσία. Στη συνέχεια το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε άλλα τρία παιδιά. Ο πατέρας όμως εγκατέλειψε την οικογένεια και η μάνα αναγκάστηκε να τα μεγαλώνει μόνη της. Παράλληλα όμως μεγάλωνε και ο καημός για το πρώτο της παιδί. Η μεγαλύτερη κόρη Ασπασία από τα οκτώ της που έμαθε για την ύπαρξη του αδερφού της, έβαλε στόχο να τον βρει για να απαλύνει τον πόνο της μητέρας της. Τόσα χρόνια έφτανε κοντά, αλλά δεν τα κατάφερνε. Η υπερήλικη μητέρα πλησίασε στο θάνατο πολλές φορές αλλά είχε ένα ανοιχτό λογαριασμό στην ζωή της.κι αυτό δεν είναι άλλο από τον εντοπισμό του γιου της.

Άραγε απόψε θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τα τόσα χρόνια αγωνίας;


http://tvnea.blogspot.com/





Share on Facebook