Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

"Κλείνει και το Κέντρο Υγείας Βύρωνα"


"Θα ήθελα να σας ενημερώσω και μαζί με εσάς και τους χιλιάδες συνδημότες μου για την ικανότητα του δημάρχου Βύρωνα κ. Χαρδαλιά.
Ο κ. Χαρδαλιάς βγήκε δήμαρχος πριν από 8 χρόνια περίπου λέγοντας ότι θα κατασκευάσει 3 υπόγεια γκαράζ στον Βύρωνα και θα φτιάξει επιτέλους και το 75% των πεζοδρομίων μέσα στην 1η τετραετία. Επίσης, υποσχέθηκε...
ότι θα φτιάξει σωστά και το κολυμβητήριο γιατί ο προηγούμενος κ. Ρογκάκος δεν το είχε σχεδιάσει σωστά. Δεν είχε πει κουβέντα για αύξηση των δημοτικών τελών.
Αυτά λοιπόν που κατάφερε στα 8 χρόνια και όχι στα 4 που έλεγε είναι τα εξής:
1. Κατασκευή 1 υπόγειου γκαράζ στον Καρέα και όχι στον Βύρωνα
2. Κατασκευή 1 υπέργειου γκαράζ στον Βύρωνα που δεν ξέρω με ποια κριτήρια εξυπηρετούνται και ποιοι. Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο για να νοικιάσω θέση με τον μήνα 6 μήνες πριν από την ολοκλήρωσή του και θέση δεν υπήρχε.
3. Δεν έχει φτιαχτεί ούτε το 1% των πεζοδρομίων.
4. Ξαναέφτιαξε την αγορά του Βύρωνα στην Ιθώμης κάτι που αποτελεί για τον Βύρωνα ότι η Ομόνοια και το Σύνταγμα για την Αθήνα.
5. Κολυμβητήριο ούτε έχει δημιουργηθεί ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται.
6. Δημιουργεί συνέχεια φιέστες για τους μετανάστες. Έφτιαξε κέντρο εξυπηρέτησης μεταναστών στην Βουτζά οργανώνοντας και αντίστοιχη φιέστα στα εγκαίνια, πρόσφατα έκανε και φεστιβάλ για τους μετανάστες στην Καραολή και Δημητρίου κά.
7. Παράλληλα με όλα αυτά αφήνει τις παιδικές χαρές μία μία να ρημάζουν.

Αυτές τις ημέρες έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στους δημότες του Βύρωνα, αποφάσισε να κλείσει το κέντρο υγείας (το οποίο είχε κατασκευαστεί από την κυβέρνηση Σημίτη, αλλά ο δήμαρχος το εγκαινίασε 2 χρόνια αργότερα επί Καραμανλή λόγω μεγαλύτερης συμπάθειας από ότι φαίνεται).

Το κέντρο υγείας ήταν μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ και ΒΟΗΘΕΙΑ για τους δημότες. Οι γιατροί ήταν νέοι, εξαιρετικοί και με πολλή όρεξη για δουλειά. Ο κόσμος που εξυπηρετούσε τους ευγνωμωνεί για τον επαγγελματισμό τους. Δεν χρειαζόταν ο κάτοικος να τρέχει στα μεγάλα νοσοκομεία για μία αδιαθεσία, ένα σπάσιμο, ένα κόψιμο ή μία έκτακτη και επείγουσα ανάγκη. Ένας γνωστός μου σώθηκε από επεισόδιο στην καρδιά γιατί τον τρέξανε γρήγορα στο νοσοκομείο με δική τους συνοδεία και ασθενοφόρο δίνοντάς του παράλληλα τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Τώρα όλος αυτός ο κόσμος θα πρέπει να πάει στα νοσοκομεία και πάλι για να εξυπηρετηθεί, να περιμένει το ΕΚΑΒ που ποιος ξέρει πότε θα έρθει κλπ.
Ο κ. Χαρδαλιάς δεν διαθέτει λεφτά για τους γιατρούς του κέντρου υγείας. Τα λεφτά που έχει τα θέλει για να αγοράζει σουβλάκια και μπύρες για τους μετανάστες, να φυτεύει λουλούδια, να βάζει ζαρντινιέρες στα εκλογικά του κέντρα όχι όμως και για να έχουμε γιατρούς.

Να σημειώσω ότι όταν βγήκε για 2η φορά δήμαρχος έκανε και αύξηση δημοτικών τελών 76%!!!.

Ας τον ξαναψηφίσουμε λοιπόν τόσο άξιος και αξιόπιστος που είναι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ







Share on Facebook