Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Σχετικά με τις καθαρές παραλίες


"ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ...



ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΤΕ Κ ΒΡΩΜΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ..
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ,ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΕΣ Κ ΜΕ Μ Α Γ Α Ζ Ι Α ..ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Κ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Κ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ..Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕΘΑ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ-ΚΑΝΤΙΝΕΣ-BEACH-BAR.. O KAΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ Η ΜΗ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"ειμαι απο Ηρακλειο Κρητηςκαι διαβασα για την παραλια στα Ελληνοπεραματα(Λινοπεραματα) και την Αμουδαρα(αυτες οι περιοχες ειναι διπλα) πως ειναι δυνατον να ειναι καθαρες παραλιες αυτες οταν απο τη μια ειναι σταθμος της ΔΕΗ με οτι συνεπαγεται αυτο, ειναι οι δεξαμενες της ΕΚΟ, ΒΡ.και στην αλλη μερια ειναι μια πολυ 200 χιλ κατοικων περιπου. φανταστειτε τι σκ@#ο πεφτει στη θαλασσα, βλεπεται δεν εχουν ολα τα σπιτια αποχετευση ειμαστε και Ελληναρες οποτε καταλαβενεται τι γινεται. μια βολτα στο παγκρητιο σταδιο, παραλιακη,γιοφυρο ποταμο και θα καταλαβεται τι εννοω."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Για το φιλο που λεει ότι δινουν στις παραλιες μπλε σημαίες επειδή εχουν μαγαζιά και ειναι πολυσύχναστες....
Δεν λεω οτι μπορεί να μην ισχύει αυτό, όμως στην Ζάκυνθο, ο Βασιλικός έχει από τις πιο πολυσύχναστες (αν οχι οι πιο πολυσύχναστες) παραλίες και όλεσ έχουν μαγαζία, και ομώς καμια παραλια του (που είναι ολεσ καταπληκτικές) δεν είναι στη λιστα με τις μπλέ σημαίες, αντιθετα υπάρχουν αλλεσ (οπως η Άμπουλα στο Τραγάκι) που δεν εχουν και τόσο κοσμό και μια χαρα έχουν μπλε σημαία..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Η Καραθώνα φίλε μου είναι πεντακάθαρη και όλα τα μαγαζιά που λειτουργούν εκεί είναι νομιμότατα..

Αν έχεις χρόνια να πας στην Καραθώνα δεν μπορείς και να έχεις γνώμη... το ότι έχεις χρόνια να πας, ίσως είναι ένας λόγος που η Καραθώνα είναι πλέον μία καθαρή και δικαιωματικά με μπλε σημαία παραλία..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Είμαι από Κάρπαθο και προς εκπληξή μου δεν βλέπω πουθενά ούτε μια παραλία του νησιού μου!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τι παιχνίδια παίζονται πάνω στον τουρισμό και ακόμα χειρότερα πάνω στην ίδια μας την υγεία? Μα είναι δυνατόν ο Μαραθώνας και ο Σχινιάς να έχουν γαλάζια σημαία και ο περίφημος Λευκός, Αγ. Νικόλαος, Φορόκλι και δεκάδες άλλες παραλίες του τόπου μου να θεωρούνται μη προτεινόμενες?
Και απο ότι φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και σε άλλες περιοχές, δεν αφορά μόνο την Κάρπαθο!
Τι να πω, απλά μην εμπιστεύεστε τη λίστα αυτή γιατι τα αληθινά διαμάντια, δεν αναφέρονται πουθενά, και πιστεύω όχι από απροσεξία..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook