Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Και το ψωμί τραβάει την ανηφόρα"


"Το θέμα του ψωμιού στην Ελλάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σε πολλές περιπτώσεις το ψωμί έχει φτάσει τα 0.90 λεπτά το μισό κιλό, και αν το ζυγίσεις πάνω από 300 γραμ. δεν είναι - άσε που ίσως είναι και ελαφρύτερο. Και φυσικά κανένας αρτοποιός δεν το ζυγίζει. Έτσι αποφάσισα και πήρα έναν αρτοπαρασκευαστή και παίρνοντας και καλή ποιότητας αλεύρι με ημερομηνία λήξης 3 μηνών και όχι έτους, φτιάχνω ένα κιλό ψωμί πολύ καλής ποιότητας χορταστικό και ...
νοστιμότατο, και όχι άδειο σαν φούσκα. Προτείνω σε όλους σας να πάρετε έναν αρτοπαρασκευαστή και να κλείσετε την πόρτα σε όλους όσους μας κοροϊδεύουν. Εγώ δεν παρασκευάζω κάτι άλλο εκτός από ψωμί αλλά αυτά τα μηχανήματα έχουν και άλλες δυνατότητες αρκεί να σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς. Μπορείς να κάνεις γλυκά, κουλουράκια και άλλα πολλά. Αλλά όπως και να γίνει θα κάνετε απόσβεση. Αλλά και απόσβεση να μην γίνει δεν με ενοχλεί. Και μόνο που δεν θα ανησυχώ εάν η ζύμη είναι καταψυγμένη και την φέρνουν έτοιμη από Βουλγαρία ή τι είδους αλεύρια χρησιμοποιούν,αν τα αυγά είναι φρέσκα κλπ μου φτάνει. Επιτέλους τέλος από ένα άγχος."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook