Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Αβερωφ-Βερνικος"



"Τι λεει αυτος ο κ Βερνικος για το αβερωφ??παμε στα μουσεια για εκπαιδευση και διασκεδαση???Σαν να μου λενε να κανουν γαμηλια τελετη στην ακροπολη και να...



στολισουμε και τον περιβαλλοντα χωρο με μπουμπουνιερες...Ας τον μαζεψει καποιος!Ελεος τι αλλο θα δουμε..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Ρε τι λεει αυτος ο Βερνικος στον ALPHA? Να διασκεδασει ο Ελληνικος λαος? Μηπως να μας δωσουν και καμια λιστα με ημερομηνιες και ποσα για να το νοικιασουμε και εμεις για γαμηλιο γλεντι? Μηπως μας βγει και φτηνοτερο απο το κεντρο βρε αδερφε..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Καλά αυτοί μας έχουν για τελείως ηλίθιους, βγαίνει ο Βερνίκος να μας πει πως ήταν και πολιτιστικο γεγονός το πάρτυ αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι μάθανε την ιστορία του Αβέρωφ... δεν μιλάμε απλά για παρακμή, μιλάμε για ξεφτίλα.

Αυτοί όμως είναι οι μπροστάρηδες της Ελλάδας, εφοπλιστές, παρουσιάστριες, μοντέλα και ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να διατυπώσουν μια πρόταση σωστά. Όλοι αυτοί δουλεύουν τόσο σκληρά για να αναπτύξουν τις "αρετές" τους που δεν τους μένει χρόνος να μάθουν τι θα πει Αβέρωφ κλπ. Ε, και αφου δεν προλαβαίνουν με αυτόν τον τρόπο τα καημένα αποφασίζουν να κάνουν ένα χλιδάτο πάρτυ επιμόρφωσης.

Για μένα ο Θέμος τα είπε καλά αλλά διαφωνώ με το ότι μετρίασε την ευθύνη του ζευγαριού και της οικογένειας, πιθανότατα για να μην τους στεναχωρήσει. Ζώα είναι και αυτοί που είχαν την ιδέα και την υλοποίησαν για την προβολή τους, πολιτιστικά και ιστορικά ζώα για την ακρίβεια. Ξέρετε καμιά χώρα που ένα μνημείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή, και μάλιστα τέτοιου είδους, κάποιου που μπορεί να χει κάνει μια δωρεά?? ΕΜΕΙΣ αναδεικνυόμαστε μέσω
των μνημείων ρε γελοίοι, ΑΥΤΑ ειναι που λειτουργούν ως μεταδότες των αγωνων και εμπνέυσεων άξιων ανθρώπων του παρελθόντος μας και στην Ελλάδα μόνο αυτά έχουν μείνει για να θυμόμαστε πως οι ανθρωποι αυτοί υπήρξαν.

Δεν πειράζει, ας μη χαλάμε τη ζαχαρένια των καλομαθημένων μας σταρ/εφοπλιστών και λοιπών. Μέρα χαράς, αλίμονο, δεν λες καλά που δεν ήταν μέρα θυμού γιατί μπορεί να το βούλιαζαν, δικό τους είναι άλλωστε..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook