Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

«Εφιαλτικές» ώρες για τον Παναθηναϊκό! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...


"Εφιαλτικές είναι οι τελευταίες ώρες που περνάει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού. Ειδικός του αθλήματος δεν είμαι, αλλά δόξα τω Θεώ μαθαίνω αρκετά και οφείλω να γράφω!
Χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για ζήτω, ενώ πλέον όλη η ξένη αγορά γνωρίζει ότι το «τριφύλλι» είναι αφερέγγυο και γι' αυτό το λόγο δεν εξετάζει τις προτάσεις των «πρασίνων»...

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα που νιώθει για τα καλά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Κορυφαίοι αθλητές αποχώρησαν παρά τη θέλησή τους, όπως οι Αγκάμεζ, Σαμικά, Ζαγκούμνι ενώ και οι Έλληνες που έχουν κάνει τις πρώτες συμφωνίες νιώθουν ήδη την αβεβαιότητα για τη νέα σεζόν.



«Πόρτα» από την ξένη αγορά



Το κύρος του ιστορικού Συλλόγου πλήττεται διαρκώς αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή «υποφέρει». Είναι χαρακτηριστικό ότι καθημερινά ανεβαίνουν κείμενα στο διαδίκτυο από χώρες όπως είναι η Πολωνία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Τουρκία κ.α, όπου καταγράφουν το οικονομικό πρόβλημα του σωματείου και κατά συνέπεια το χαμηλό μπάτζετ και τις αποχωρήσεις παικτών. Για το λόγο αυτό, οι ξένοι παίκτες είτε είναι μεγάλα ονόματα είτε όχι δεν εξετάζουν τις προτάσεις των «πρασίνων». Η... έξοδος βασικών παικτών έχει αρχίσει και ο τελευταίος σε λίγο θα κλείσει την πόρτα.



Ευθύνες και εξελίξεις



Με αυτά και μ' αυτά, το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχουν και εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι έχει συμβεί. Γιατί έμεινε απλήρωτο το 40% των συμβολαίων των πετοσφαιριστών αλλά και γιατί δεν κρατήθηκε χαμηλά το μπάτζετ που η ίδια η διοίκηση μείωσε εκ νέου στη μετά-Λεώνη εποχή;

Φιλότιμη η προσπάθεια του, Προέδρου, Μιχάλη Κίτσιου για να βρει λεφτά αλλά ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι μόνος του. Κανένας από τους... επιφανείς Παναθηναϊκούς δεν έχει υποσχεθεί χορηγία για του χρόνου και αυτό είναι δείγμα ότι οι εποχές έχουν αλλάξει ακόμα και γι' αυτούς. Το ρητορικό ερώτημα βέβαια είναι γιατί αφού δεν υπάρχουν λεφτά και χρηματοδότες, η ομάδα βγήκε ελαφρά τη καρδία στο πολυέξοδο και μη κερδοφόρο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ δεν μπορεί να κλείσει παίκτες αλλά και γιατί δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση."

Συνέχεια στο http://www.theplayer.gr/index.php?ID=gnosipower&Rec_ID=2889

Share on Facebook