Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Εγκλωβισμένοι στην Εθνική οδό

"Αυτη τη στιγμη ουρες χιλιομετρων στην Εθνικη οδο Λαμιας Αθηνων κοντα στο Σχοιματαρι.Ζουμε απιστευτη ταλαιπωρια.Μπορει να μας πει κανεις τι συμβαινει??"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---

"Για την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας... Δεν...
έχω δει κάποιο ατύχημα αλλά γίνονται έργα λίγο μετά την έξοδο της Χαλκίδας (προς Αθήνα).. Υπομονή μετά τον σήρειο τα έργα σταματούν κ ο δρόμος ανοίγει.. Προσοχή και Υπομονή.!!"

-----------

Κάνουν έργα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των οινοφυτων μέχρι Μαλακάσα γιαυτο έχει κίνηση

----------
Oι ουρες των εγκλωβισμενων απο την κινηση ειναι στο 118χλμ της εθνικης οδου Αθηνων-Λαμιας στο ρευμα προς Αθηνα.

----------

Ημουν κατα τις 6:00 το απογευμα στο ρευμα προς Λαμια και ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ στο ρευμα προς Αθηνα πηγαιναν ολοι σημειωτον.

Το μονο που προλαβα να δω ηταν ενα αστυνομικο αυτοκινητο αλλα δεν ειδα τρακαρισμα ή κατι τετοιο.

--------

Απάντηση για το κομφούζιο στην Εθνικη Αθηνων Λαμίας: Κάνουν έργα και έχουν κλείσει το δρόμο περίπου λίγο πριν το Σείριο. Υπομονή το πέρασα κι εγώ το απόγευμα

--------
Ειναι απιστευτο!Δυο παρκαρισμενα εργολαβικα μηχανηματα στη μεση της Εθνικης οδου Αθηνων-Λαμιας στο ρευμα προς Αθηνα στο 118χλμ αναγκαζουν τα αυτοκινητα να περνουν απο μια μονο λωριδα και να ειμαστε ακινητοποιημενοι πανω απο μια ωρα.Στο σημειο δεν εργαζεται κανεις.Οταν πληρωνουμε τοσο ακριβα διοδια απαιτουμε να μη ταλαιπωρουμαστε και να φτανουμε στον προορισμο μας στην ωρα μας.Μπορει να δωσει κανεις εξηγηση γι'αυτη την ταλαιπωρια?



Share on Facebook