Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Αντιπρόεδρος ο Κομινάκης, μέσα ο Λούβαρης


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πλέον την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα στελεχώσει για τα καλά την διοίκηση με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει εκ βάθρων η ομάδα στο κομμάτι των ανθρώπων που θα τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου...




...Αντιπρόεδρος ο Κομινάκης, μέσα ο Λούβαρης

Από την Δευτέρα, αναμένεται να αναλάβουν τα καθήκοντά τους άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον Έλληνα εφοπλιστή και πέρα από το Νίκο Καραχάλιο, που θα είναι υπεύθυνος επικοινωνίας, θα μπει στην ομάδα και ο Σωκράτης Κομινάκης. Ο δεύτερος είναι πρόεδρος της Wind και αναμένεται να είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ, επιστρέφει στην ΠΑΕ ο Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσέγγιση του Σωκράτη Κόκκαλη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ουσιαστικά γεφύρωσε το... χάσμα, που υπήρχε ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Από τα τωρινά στελέχη της ΠΑΕ θα μείνουν προς το παρόν μόνο όσοι εργάζονται στο τμήμα εισιτηρίων, ενώ, αν και είναι νωρίς να μιλάμε για συγκεκριμένα πρόσωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το όνομα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς υπάρχει στο μυαλό του Μαρινάκη, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Νίκο Βαμβακούλα να αναλαμβάνει ειδικό ρόλο στην ομάδα. Είναi γεγονός πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αλλάξει ριζικά από θέμα προσώπων, ενώ και ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει πρόεδρος για το μεταβατικό στάδιο και όχι για παραπάνω από έναν χρόνο.

http://redplanet.gr


Share on Facebook