Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

"Το έντυπο που μοίρασαν οι αναρχικοί στην σημερινή πορεία"


"Ιδού το εντυπο που μοιρασαν οι αναρχικοι στην προσπαθειά τους να μας ενημερωσουν για το λογο - αφορμη της σημερινής τους διαδήλωσης"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------
"Ωραία όλα αυτά που λέει ο συγγραφέας του εγγράφου αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια απάντηση ή έστω μια αναφορά για την δολοφονία των εργαζομένων στην τράπεζα της Αθήνας. Και του μικρού αγοριού που διαμελίστηκε ακαριαία με την βόμβα από ερασιτέχνες ψευτο-επαναστάτες. Όλα αυτά που γράφει είναι λίγο πολύ γνωστά και τα βλέπουν και τα καταλαβαίνουν όλα τα υγιή μυαλά μακριά από κομπλεξικές και ακραίες ιδεολογίες. Αυτά είναι πιστεύω(κατά την ταπεινή μου άποψη) που απασχολούν την κοινωνία. Όλα τα άλλα είναι βερεσέ για εσωτερική ομο'ι'δεατική κατανάλωση. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


-----------------------------------------------------------------------------


"Το θέμα της αλληλεγγύης σε κρατούμενους είναι ένα θέμα. Πολλοί αναρχικοί έχουν πει πολλά για το τί έγινε στις 5/5, στο χέρι σου είναι να τα βρεις και να τα διαβάσεις. Αλλά αν νομίζεις πως αναρχικός σημαίνει απολίτικος χούλιγκαν, που στοχοποιεί το κράτος σώνει και ντε χωρίς προφανή λόγο, ε τότε θα σου συνιστούσα να διαβάσεις λιγάκι παραπάνω. Τι συμπεράσματα θα βγάλεις, είναι ξεκάθαρα δικό σου θέμα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτοι που εβαλαν τις βομβες ηταν του ιδιου συναφιου με τον ανθρωπο που εγραψε το κειμενο;

Μηπως συμφερει μερικους να πιστευεις οτι ειναι τα ιδια ατομα ο δολοφονος με αυτον που γραφει το κειμενο.

Ο δημοσιογραφος εχει δηοσιο προσωπο. Τον βλεπεις καθε μερα και σου λεει καλησπερα. Ενω ο συγγραφεας αυτος δεν εχει δημοσιο προσωπο.
Δεν το εχεις δει ποτε. Μηπως καποιος επιτηδες σου λεει οτι αυτος που γραφει το κειμενο καιει παιδακια;;;;

Αφου ολα αυτα που λεει τα γνωριζουν πανω κατω ολοι γιατι κανεις δεν κανει τιποτα; Γιατι ολα αυτα συνεχιζουν να συμβαινουν και να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook