Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Εικονική... εκδίκηση από τις βουβουζέλες!


Εκτός από τους Νοτιοαφρικανούς που συνεχίζουν απτόητοι να διασκεδάζουν υπό τον ενοχλητικό ήχο των παραδοσιακών τους οργάνων, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι βρίσκουν συνεχώς τρόπους να πάρουν εκδίκηση από τις βουβουζέλες, έστω και… εικονικά!...



Κάποιοι επιλέγουν να παρακολουθούν τα παιχνίδια μέσω της τηλεόρασης, ακούγοντας τη μετάδοση από το ραδιόφωνο. Άλλοι πάλι, έχουν προμηθευτεί ζευγάρια ωτοασπίδων, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αποφασίσει να… απέχουν ως τηλεθεατές από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, λόγω του εκκωφαντικού βουητού που φτάνει στα αυτιά τους μέσω των τηλεοπτικών δεκτών.
Την ίδια ώρα, οι λάτρεις του Ίντερνετ έχουν βρει το απόλυτο… αντι-βουβουζελικό παιχνίδι το οποίο έχει δημιουργηθεί με ένα και μόνο σκοπό: να καταστρέψει, με εικονικό τρόπο φυσικά, τις βουβουζέλες! Ο παίκτης διαλέγει ομάδα και στη συνέχεια προσπαθεί να τις πυροβολήσει με το όπλο του, την ώρα που ξεπετάγονται από το κοινό.
Αν ανήκετε στους «ορκισμένους» εχθρούς της βουβουζέλας, δεν έχετε παρά να πατήσετε στο link που ακολουθεί και να ανοίξετε… πυρ!


theplayer.gr

Share on Facebook